Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem olyan érdeklődőek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem olyan érdeklődőek már a nők, mint régen?

Figyelt kérdés

Ismerjük azt a kijelentést, hogy régen minden jobb volt... a videójáték, a sorozatok, a filmek minősége, a narancs édesebb volt... bezzeg a mi időnkben.

De én csak 23 vagyok.

Emlékszek, hogy 9 éve mennyire más volt még a világ jó értelemben.

A nők nem féltek még a neten ismerkedéstől, nyitottak voltak és akár még kezdeményezők is.

És hova jutottunk...

Szerintetek miért van ez?

2020. máj. 22. 00:41
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
54%

most sem félnek a netes ismerkedéstől, sőt!

én elég gyakran belefutok beszélgetésekbe ahol egy idő után a csajok találkozni akarnak és itt van amikor pár óra beszélgetésről beszélünk

2020. máj. 22. 00:46
 2/31 A kérdező kommentje:
Én évek óta ennek az ellenkezőjét tapasztalom...
2020. máj. 22. 00:51
 3/31 anonim ***** válasza:
76%
Mert mindenhol ilyen beteg nyomulós kiéhezett idiótákkal találkozunk neten. Élőben kell ismerkedni és kész.
2020. máj. 22. 00:52
 4/31 anonim ***** válasza:
38%
Most is olyan érdeklődők, csak most megtehetik, hogy jobban válogatnak.
2020. máj. 22. 00:55
 5/31 anonim ***** válasza:
35%

én nem is ismerkedem, csak beszélgetek akár erotikus, akár általános témákban és én meg ezt tapasztalom

jókat szoktunk beszélni, van akivel chat oldalról facebook, skype, hangouts...és néha még mikrofonozás is

élőben ritkán találkozom, azért vigyázok magamra, de elég sokan vevők a találkára

ha nagyon lesül rólad, hogy ki vagy éhezve, akkor a legtöbb csaj menekül

2020. máj. 22. 00:56
 6/31 A kérdező kommentje:

Félreértitek. Nem vagyok kiéhezve. Egyszerűen látok egy változást, amit nem tartok jónak. Elég lelketlen dologba csapott át.

Nem értem miért nyújt nektek élvezeti értéket, hogy leszóltok engem, amiért szóvá teszem a jelenséget.

2020. máj. 22. 00:59
 7/31 anonim ***** válasza:
35%

nem mondtam, hogy az vagy, csak ha lesül rólad, akkor menekülnek

én 7 éve ismerkedtem először neten kapcsolat miatt, akkor is ugyanaz volt a helyzet, mint manapság

sőt volt több nő is akik ők írtak rám 15-40+-os szórásban, persze ebből legtöbb csak sima beszélgetés volt

ami viszont durván hangozhat neked, még a házas nők is nyitottak ismerkedésre, szexre, komolyabbra akár

2020. máj. 22. 01:03
 8/31 A kérdező kommentje:

Bizonyosan egyszerűbb teremtés vagy tőlem.

Tapasztalataim alapján, az a meme nem hazudik, ahol ül szembe a csávó meg a csaj ismerkedéskor, ilyen speeddating, és a csávó mondja a csajnak:

nincs diplomám, állásom, életkedvem, verem a nőket, állatokat, iszok (meg hasonlók). A következő képen meg ugye a jellegzetes csaj ordít, hogy ,,ahh", mert már dugnak.

Sajnos ez imponál a nőknek.

2020. máj. 22. 01:07
 9/31 anonim ***** válasza:
78%

én teljesen átlagos pasi vagyok, még izmos sem vagyok

csak simán normálisan, érdeklődően beszélgetek és van humorom

nem vagyok túl félős és rámenős sem, általában megtalálom a megfelelő hangot az emberekkel (nem csak nőkkel)

2020. máj. 22. 01:10
 10/31 anonim ***** válasza:
42%
A mai modern világban egyre nehezebb elbújni, de mindjárt magyarázom is mire gondolok. A digitális vlág vívmányai, facebook ,insta, ezek egyfajta előszűrők hogy úgy mondjam. Rád keres a csaj és hopp már meg is vagy. "Az vagy amit posztolsz" szólhatna a jelenkor mottójaként ez a szöveg. Rád néz és ha nem talál vonzónak, mert az adott fotón nem vagy trendi,akkor vége mielőtt még elkezdődne. Én ezt úgy mondanám hogy van érdeklődés, csak megnézik kire :D Persze ez a felszínesség nem mindenkire igaz, de fenntartom hogy sokaknak pénz kell meg kár, és nem biztos hogy neked mindkettő van :D
2020. máj. 22. 01:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!