Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem olyan érdeklődőek már a nők, mint régen?
Figyelt kérdés
Ismerjük azt a kijelentést, hogy régen minden jobb volt... a videójáték, a sorozatok, a filmek minősége, a narancs édesebb volt... bezzeg a mi időnkben.
De én csak 23 vagyok.
Emlékszek, hogy 9 éve mennyire más volt még a világ jó értelemben.
A nők nem féltek még a neten ismerkedéstől, nyitottak voltak és akár még kezdeményezők is.
9 éve 2010-ben mikor 14 voltál mennyire kezdeményezőbbek voltak a nők a neten... ezt most úgy nem nagyon tudom hová tenni vhogy. :-) de tényleg, én is emlékszem 9 évvel ezelőtt sőt arra is, hogy kiskoromban, mikor a nagynénŕm fiatal volt, hogyan ismerkedtek mindenféle közösségi média nélkül :-)
Amúgy meg minnél eltetjettebbé válik vmi, esetünkben internet, közösségi oldalak stb... annál több lesz a veszélyforrás, s elővigyázatosabbak az emberek (egy része). Plusz sok nő nem szeret direkte a neten ismerkedni.
2020. máj. 22. 04:52
13/31 anonim válasza:
Biztos a 4G miatt lettek ilyenek, és ha most bevezetik az 5G-t akkor mind meghalunk
2020. máj. 22. 06:26
14/31 anonim válasza:
Halálra van ítélve a társadalmunk, és ezt sokan nem veszik észre, vagy nem akarják észre venni.
2020. máj. 22. 06:48
15/31 Sunshinedoll válasza:
Lehet, csak veled nem akarnak ismerkedni.
2020. máj. 22. 09:06
16/31 anonim válasza:
Kérdező, te rendkívül egyszerű teremtés vagy, hogy 23 évesen olyan életbölcsességeket fogalmazol meg, amiket mémekből szedtél. A fiam lehetnél, elég sokat tudok arról, hogy milyen volt régen és milyen most. Ha te 14 éves korodtól társkeresőzöl, akkor valami nagyon nem stimmel nálad. Most is az egyetemen kéne ismerkedned élőben, nem a neten. A neked való korosztály nem veszi komolyan a netes ismerkedést, mert van ezer más lehetősége.
2020. máj. 22. 10:37
17/31 tiril válasza:
Elég csak 5 évet visszamenni szerintem. Az igények nőttek meg mindenkinél nemtől függetlenül. Valamelyik hozzászóló írta, hogy a facebook és instagram mennyire befolyásolja az embereket. Igaza van. Mintha egy nagy piac lenne az egész társkeresés is, lecsekkol a másik, azt az igényei szerint kiszűri,hogy megfelelő-e vagy sem.A kinézet már nem számít. Ha nem tudsz felmutatni semmit, akkor bizony bukta, rendelkezhetsz bármilyen jó tulajdonságokkal.
2020. máj. 22. 11:12
18/31 anonim válasza:
Nem a buta pasikra bukunk.
Párom mérnök én tanàr vagyok. 4 nyelven beszélek, ő hármon.
Sose járnék egy pasival aki minimum nem ott van értelmileg, mint én.
Ha te lúzer vagy arról nem a csajok tehetnek
2020. máj. 22. 11:22
19/31 anonim válasza:
Te 14 évesen társkeresőztél? Ha igen, gondolom, korodbeli csajokkal dumcsiztál, azt' jóvan. Azért a tinik nyitottabbak, naivabbak. Nem látják át a társkeresőzés veszélyeit. Én most vagyok 30 éves... amikor tinik voltunk, volt olyan osztálytársam, aki chatelt, és olyan dolgokat osztott meg magáról, hogy kb. csoda volt, hogy nem "látogatták" meg rosszarcú emberek a suliban és nem követték haza. Azért egy érettebb nagykorú már nem egészen ez a kategória. Tapasztalatok (saját és környezet) alapján látják, hogy egy ismerkedés elején egy nő veszíthet többet, ha a pasas nem egy full balek - a jóhíre mehet kárba, ha csak egy estére kell egy pasinak, elmondják mindenféle k...nak, befeketítik a munkahelyén, teherbe eshet, megerőszakolják stb.
2020. máj. 22. 11:33
20/31 anonim válasza:
Amúgy az utolsó kommentedre, kérdező... az értelmes lányok nem ilyenek. Ha az IQ nulla díszk...kra hajtasz, akkor így jártál. Ahogy te az agyatlan p...kra hajtasz, az agyatlan p...k meg az alfákra fognak, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!