Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is irtózik a direkt társkereséstől? Normális ez?
Azt vettem észre magamon, hogy egyre inkább hidegen hagy az a direkt társkeresési forma, mikor eleve azzal a szándékkal kezdek ismerkedni, hogy "oké, ezzel a csajjal össze kéne jönni". Vagy az, hogy regisztrálok egy társkeresőre, és kvázi feladatként tekintek arra, hogy ismerkedni, hódítani kell, lefutni a kötelező köröket. Az egymás után sorjázó kérdések, "hol laksz, mi a melód, kit keresel?" stb. olyanok, mint egy teszt, ahol tudod, hogy mit kell mondani, hogy jó pontokat szerezz. A másik fél meg pipálgatja, hogy "oké, ebben megfelel, ez a paraméter lehetne jobb is, na mindegy..."
Ehelyett sokkal könnyebben megy az ismerkedés, ha nem társkeresési célzattal vágok bele, hanem szimplán emberként tekintek a másik félre, akivel mondjuk van valami közös hobbink, témánk, el tudunk beszélgetni, és nem a párkeresés íratlan szabályait (vagy kamuit) kell alkalmaznunk, és a vonzalom szinte magától alakul ki.
Halkan megjegyzem, hogy amúgy ez lenne a normális. Nekem mindig unszimpatikus volt az, hogy kell egy társ, szerintem tartósabb kapcsolat adódik abból, hogy nekem XY kell, mert szimpatikus, és sok bennünk a közös, és milyen aranyosan összesodort minket a "sors"
Tehát nekem nem valaki kell, és muszáj összejöjjek valakivel, hanem nekem XY kell és vele szeretnék lenni :)
Amikor társkeresőzöl, nem lehet úgy felfogni hogy elmegyünk moziba, sétálni, kajálni egyet és jól érzitek magatokat?
Nem kell mindig úgy gondolni erre mintha damoklész kardja lenne a fejed felett és idegeskedni miatta.
Én 18 vagyok, és én se nyúlnék szerintem soha társkeresőhöz (legfeljebb nagyon szorult helyzetben). Mondjuk én lány vagyok, így talán alapból több a lehetőségem (a fiú ismerőseim állítása szerint). De például itt gyakorin voltak már jó beszélgetéseim, és itt nem érzem a kényszert, hogy össze kell jönni bárkivel is, csak barátkozom :)
Úgyhogy teljesen megértem mit mondasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!