Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnya lányok hogyan keresse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya lányok hogyan keressenek maguknak párt? 18L

Figyelt kérdés

Ma is írtam egy férfinak, erre ezt válaszolta: bocsi, de nem jössz be. Hozzá teszem, egy tök átlagos férfiról beszélek. Mivel ezek a tapasztalataim az évek alatt, így lejjebb vettem az igényeimet; mindegy hány éves, hol lakik, hogy néz ki, csak tudjon Szeretni. Mivel valakinek sikerült beférkőznie a szívembe, így boldog voltam. Egy olyan férfi volt, aki idősebb volt nálam, fogai sem voltak, stb...

De mivel nem ezeket helyeztem előtérbe, így randiztam Vele, végül a párom lett. De megcsalt, ahogyan a többi férfi is, így magamra maradtam. Érdekelne, hogy Ti, Lányok, hogyan vagytok a kapcsolatokkal. Én már feladtam...

2020. máj. 21. 09:56
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem sokat, de nem a privátok miatt írtam ki a kérdésemet.
2020. máj. 21. 12:20
 22/30 anonim ***** válasza:
30%
#21: Akkor csak panaszkodás miatt? Mert, most a privátokkal kaptál pár lehetőséget, hogy találj valakit.
2020. máj. 21. 12:21
 23/30 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:

Na kérdező, az élő példa arra, hogy milyenné ne válj csak azért, mert csúnya vagy :)

Amúgy 18 éves vagy, fhú anyukám, én 25 de annyira öregnek érzem magam. Előtted még az egész élet ;)

2020. máj. 21. 12:25
 24/30 A kérdező kommentje:
3 privátot kaptam, mind képkeregetős volt, azokra pedig nemigen reagáltam, mert nem akarom mutogatni magamat...
2020. máj. 21. 12:32
 25/30 anonim ***** válasza:
#23, ne haragudj, de ez egy bullshit. Nem véletlenül válik "ilyenné" az ember lánya, hanem a sok negatív tapasztalattól. (#14 voltam)
2020. máj. 21. 12:36
 26/30 anonim ***** válasza:
94%
A kérdező még egy fogatlan rémséggel is beérte, erre undoksággal vádolják :D kedves férfiak, lehet kezdeni fogatlan banyákkal, és nem itt szapulni a nőket.
2020. máj. 21. 16:32
 27/30 mikeXxX ***** válasza:
23%
Csak hogy a másik oldalt is érezzétek a legtöbb "csúnya" lány baja akivel nem akartam semmit sem azokkal nem maguk ők voltak a problémák hanem ahogy nem kezdtek magukkal semmit sem alkatuk a legtöbbnek mintha egy mekiben élnének és ennek megfelelően csúnya zsíros haj is volt gyakran vagy éppen mintha direkt a legrondább ruhákat venné magának fodrászt sminkest körmöst még hírből sem ismertek szerintem. NA DE EZT NEM MONDHATOM SENKINEK SEM HOGY MENJ EL FODRÁSZHOZ SMINKESHEZ KÖRMÖSHÖZ ÉS ÖLTÖZZ MÁSHOGYAN MERT AKKOR JÓ LESZEL NEKEM! Akkor más ember lenne de a legtöbb esetben én ezeket tapasztaltam pl egy társkeresőn. 40f
2020. máj. 21. 19:59
 28/30 anonim ***** válasza:
55%

"A csúnya lányok hogyan keressenek maguknak párt?"

"Hozzá teszem, egy tök átlagos férfiról beszélek."

Nincs olyan, hogy csúnya vagy tök átlagos. Ezek teljesen SZUBJEKTÍV dolgok, mindenkinek a saját szemszögéből nézve. Valakinek X átlagos valakinek csúcskategória. Valaki azt gondolja magáról, hogy ő ronda, de lehet valakinek ő a tökéletes ideálja.

Ne akart magadat, se másokat bekategorizálni.

Biztosan van akinek tetszel/tetszenél és nyilván rengetegen vannak akiknek meg nem.

De ha már előre elkönyveled magad csúnyának, az a külvilág számára is egyfajta "kivetülés" lesz. Úgy fogsz viselkedni, úgy fogsz öltözködni, szarni fogsz a normális megjelenésre stb.

Egyáltalán mi az oka, hogy te csúnyának tartod magad?

Azért mert egy szerinted átlagos embernek nem tetszettél? Vagy akár többnek?

Az/azok az "áltagos" férfiak lehet, hogy saját magukat nem átlagosnak tartják, viszont mondjuk egy náluk sokkal vonzóbb férfi pedig téged is tarthat kifejezetten szépnek, kívánatosnak.

Amúgy ehhez az utolsó dologhoz nem kell feltétlen tökéletes megjelenés, alak, arc stb. ha megvan benned valami, igazából leírhatatlan vonzalom, akkor sokan fognak jó nőnek tartani.

2020. máj. 21. 23:31
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Valaki árulja már el: A környezetemben lévő csúnya lányok miért találnak társat? De, tényleg. Ha végignézek az általánossulin, gimin, OKJ képzésemen, egyetemen és előző munkahelyeimen, akkor azt látom, hogy minden csúnya női ismerősömnek volt pár pasija. Mostanra több csúnya osztálytársam házas és van, ahol gyerek is van. És nem, nem mindenkinél hasonlóan csúnya srácokról van szó, hanem néhányuknál teljesen átlagos, rendben lévő srácokról.

Szóval van a valóság és feljövök ide... Ahol már megint más a helyzet. Itt valamiért minden csúnya lány arról panaszkodik, hogy ejj, ők nem találnak férfit. Sőt, néha még az átlagos és szép lányok is erről panaszkodnak.

Nem merül fel bennetek az a lehetőség, legalább minimálisan, hogy talán a személyiségetek annyira igénytelen, hogy menekülnek tőletek a férfiak?

2020. máj. 21. 23:50
 30/30 anonim ***** válasza:
55%
#29 És benned nem merül fel az a lehetőség, hogy ezek a nők mennyi mindent benyelhetnek, eltűrhetnek, hogy kelljenek, ne legyenek kidobva? Nem, nem a külvilág elé vetített képre gondolok, hogy ők milyen boldogok, mennyire rendben vannak... A valóságra. Amik miatt egy jobb nő már kirakná ezeket a fickókat, egy ronda viszont el kell gondolkozzon, hogy ha ő is kirakja, akkor neki nem jön csak úgy más, lehet, sok-sok évig.
2020. máj. 22. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!