Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya lányok hogyan keressenek maguknak párt? 18L
Ma is írtam egy férfinak, erre ezt válaszolta: bocsi, de nem jössz be. Hozzá teszem, egy tök átlagos férfiról beszélek. Mivel ezek a tapasztalataim az évek alatt, így lejjebb vettem az igényeimet; mindegy hány éves, hol lakik, hogy néz ki, csak tudjon Szeretni. Mivel valakinek sikerült beférkőznie a szívembe, így boldog voltam. Egy olyan férfi volt, aki idősebb volt nálam, fogai sem voltak, stb...
De mivel nem ezeket helyeztem előtérbe, így randiztam Vele, végül a párom lett. De megcsalt, ahogyan a többi férfi is, így magamra maradtam. Érdekelne, hogy Ti, Lányok, hogyan vagytok a kapcsolatokkal. Én már feladtam...
Egy nő esetén nincs nagyobb hátrány a csúnyaságnál. Ha ronda vagy, semmi jóra nem számíthatsz. A férfiak legjobb esetben is csak levegőnek néznek, kezdeményezni nem fognak nálad. Max. ilyenek, amiket említettél, hogy foga nem nagyon van, idősebb (gyakran egy jó 20-30 évvel), esetleg kicsit alkoholista is, meg bagós, olykor drogos, nem ritkán barnább a bőre, durván nincs rendben agyilag sem... hadd ne sorolgassam. És van, hogy még ezekre is neked kellene rányomulni.
Én inkább hagyom a pitsába. Beláttam, hogy rám ezen a téren semmi jó nem vár. Lassan 30 vagyok, évek óta semmi, előtte (~23 éves koromig bezárólag) is csak a sz.r... Kicsit is jobb nőtársaim meg válogathattak és tehetik még a mai napig a tök klassz pasasok között.
legyél szép!
itt most nem arra gondolok, ha akkor menj a kés alá...
legyél mosolygós, legyél olyan akire vágyni lehet! olyan kisugárzás, kedvesség belső értékek...
#10es vagyok
Aggasztani aggaszt, de most mit kezdjek vele? Nem nagyon lehet ilyen helyzettel mit csinálni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!