Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi vezetett idáig (média,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vezetett idáig (média, facebook, társkeresők), hogy egy objektíve átlag 10/4-es lányra is óriási a kereslet és megteheti, hogy pl egy 10/7 es (vagy külsőre, vagy anyagilag)férfival is összejöjjön, ha elég értelmes, hogy megfogja a férfit?

Figyelt kérdés

Én megyeszékhelyen élek, nagyon sok random átlag lányt ismerek. Akiből tényleg több száz elmegy melletted egy nap ha sétálsz a városban. És elég csak ha ránézel a facebookukra, naponta 4-5 új férfi ismerős, abból 1 valami tehetős családból szármik, egy IT-s jól kereső szakember, 1 meg igencsak jóképű férfi. Marad kettő, aki csak szeretné a nőt. ÉS igen, ezek írnak is nekik, mert láttam, mutatták. Elég csak választaniuk és ha ki tudják szűrni azt aki csak szexet akar, akkor is lesz előbb utóbb egy tehetős, vagy nagyon sármos férfi, akivel össze fognak jönni. És mondom, sima random 3 éves bölcsész bsc-t végzett nők, tök átlagos külső, (mutatok pl egyet a netről), mégis képesek várni 5-7 évet és előbb vagy utóbb egy valamiben kimagasló (átlagból) férfival lesz.

[link]

2020. máj. 20. 13:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Engedd el, engem is lepontoztak, pedig én a nők "mellé álltam" most. Megindokolni se tudják azóta se, hogy mi volt a bajuk a válaszommal, pedig még mindig érdekelne.

2020. máj. 21. 08:58
 22/22 anonim ***** válasza:
95%

És neked mid van, kedves Kérdező, vagy te hogy nézel ki, hogy leszólod a bölcsész diplomát meg ezt a csajt a fotón? A kérdés leírásodból egy arrogáns bunkónak tűnsz.

És még annyi, hogy mi van azokkal a férfiakkal, akik szintén csak a legjobb kinézetű vagy tehetős nőkkel állnának le, és inkább verik maguknak évekig meg rinyálnak, ahelyett, hogy összejönnének egy hozzájuk való nővel? Ugyanannyi ilyen van ám férfiban is, mint ahány nőben, csak ti férfiként azt lesz.rjatok, és mindent a nőkre hegyeztek ki, mintha a másik oldal nem is létezne. Nem ártana egészében látni a dolgokat.

2020. máj. 23. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!