Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vezetett idáig (média, facebook, társkeresők), hogy egy objektíve átlag 10/4-es lányra is óriási a kereslet és megteheti, hogy pl egy 10/7 es (vagy külsőre, vagy anyagilag)férfival is összejöjjön, ha elég értelmes, hogy megfogja a férfit?
Én megyeszékhelyen élek, nagyon sok random átlag lányt ismerek. Akiből tényleg több száz elmegy melletted egy nap ha sétálsz a városban. És elég csak ha ránézel a facebookukra, naponta 4-5 új férfi ismerős, abból 1 valami tehetős családból szármik, egy IT-s jól kereső szakember, 1 meg igencsak jóképű férfi. Marad kettő, aki csak szeretné a nőt. ÉS igen, ezek írnak is nekik, mert láttam, mutatták. Elég csak választaniuk és ha ki tudják szűrni azt aki csak szexet akar, akkor is lesz előbb utóbb egy tehetős, vagy nagyon sármos férfi, akivel össze fognak jönni. És mondom, sima random 3 éves bölcsész bsc-t végzett nők, tök átlagos külső, (mutatok pl egyet a netről), mégis képesek várni 5-7 évet és előbb vagy utóbb egy valamiben kimagasló (átlagból) férfival lesz.
Az a vicc, hogy ti azt hiszitek, hogy annyi jó pasi van hogy minden átlagos lánynak jut belőlük. Közben meg szétnézel társkeresőkön a pasik között és az ember lányára rájön a sírhatnék.
Ezek itt szubjektív dolgok, hogy kinek ki jön be, kivel van. De a jó pasik sem passzív elszenvedői ám a dolognak, hiszen jó pasik, tehát válogathatnak ők is, valamiért mégis pont azzal az egy lánnyal vannak.
És miért is baj, ha a nők nem társfüggők és inkább várnak pár évet az igazira, minthogy összejöjjenek valakivel, akihez nem vonzódnak és akivel nem is illenek össze?
Neked kéne felnőnöd, mert ez borzasztó sekélyes és gyerekes hozzáállás.
#9: Mi az, hogy nem számolod? Az, amit látunk. Nem, nem csak férfiak, hanem nők is.
Az ilyen mentalitás miatt nincsen csajunk és itt sírunk? Miről beszélsz? Van barátnőm. Nem sírtam sehol, hanem írtam egy választ egy kérdésre. Te ugyanolyan szinten írsz, mint én, szóval te is itt sírsz? Ha igen, akkor lehetséges, hogy tényleg egy udvarlód sincs és teljesen érthető, hogy egy értelmes pasi sem akar veled leállni.
A szánalmas itt jelenleg te vagy és az a néhány nő, akik semmiféle kritikát nem képesek feldolgozni, mert csak a gyerekes sértettség érzését ismerik és lepontoznak mindent, ami nekik nem elég cuki.
#11: A nők nem társfüggők és inkább várnak az igazira? Ja, biztos azért jönnek naponta a kérdések, hogy az alkesz pasi veri őket vagy százszor félrelépett, de azért szereti őket a barátnőjük...
Mi az, amitől végre az itteni pár nő észrevenné, hogy mennyire képtelenek elfogulatlanul szemlélni dolgokat? Amikor ugyanígy beleállok férfiakba, mert épp róluk szól a kérdés, akkor valahogy rendszeresen 80% felettiek a hozzászólásaim és tapsikoltok. Amikor ugyanúgy írok nőkről, akkor meg egyből egy hisztis ovis szintjén csak annyit tudtok, hogy megpróbáltok sértegetni és mindjárt 50% alattiak a válaszaim.
Fel kéne nőnötök ebből az indulatos, hisztis és gyerekes viselkedésből.
#13: Ez tényleg így megy. A legviccesebb, amikor leírják, hogy nem... És az előtte lévő válaszoknál már ott is van a pontozás igazolásként, hogy de. Ez van, leginkább csak röhögni járok már fel.
#14: Megyek kockulni, este még lesz egy programom :/
Utolsó: Nem én reagáltam neked az előbb is, csak olvasgatok. Az első hozzászólásod 90%-ával nincsen semmi bajom, egy vélemény, ami valamiben különbözik az enyémtől, valamiben meg nem, de ezzel nincsen semmi baj, ezek a vélemények már csak ilyenek.De az utolsó bekezdéssel mindent elrontottál. Te hívod a nőket gyerekesnek, de az a gyerekes, hogy te azt gondolod, hogy jobban ismered az előtted hozzászóló lányt, mint ő saját magát... Ez csak a ti fejetekben van, hogy "0 olyan udvarlód van, aki neked bejön, a többieket meg inkább nem is számolod". Saját magatoknak beszélitek be, hogy ez hihetetlen, meg hogy ilyen nincs... Pedig nagyon is van. Az előző lánnyal is, velem is, meg még rengeteg másik lánnyal is. Nálam is egy olyan ember van, aki szexet szeretne, és neki is családja van, rajta kívül senki. Nem senki, aki tetszene, hanem konkrétan senki. Igen, bocsánat, az egri pasi szokott írni kb minden hozzászólásom alapján, aki mindig ugyanazt a szöveget küldi el, de nem csak nekem, hanem az összes embernek, akiről azt feltételezi, hogy lány. Na, ennyi van összesen.
A kérdezőnek:
Ezeket te írtad: "ha elég értelmes, hogy megfogja a férfit"
"képesek várni 5-7 évet"
Szóval értelmes nőkről van szó, akik nem kapcsolatfüggők, és annyi bajuk van csak, hogy nem születtek szupermodellnek. Egyrészt lehet, hogy te csak annyit látsz a nőből, hogy átlagos külsejű, de a szerinted jóképű fiú, akit választ, ő nézi a nő személyiségét is.
#15: Ne már, úgy élveztem :D
Egyébként csaj létemre engem ezek a kommentek egyáltalán nem bosszantanak fel, pontozni sem szoktam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!