Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizikailag elérhetetlen férfiakra vágyom. Hogyan lehet ebből "kigyógyulni"? 21/N
Kb. 3 éve kezdődött ez a folyamat, ha lehet annak nevezni.
Nagyon sok rossz emlékem van, és azzal próbáltam elfeledni őket, hogy van egy férfi az életemben, okos, talpraesett, hatalma van, gazdag, és minden kívánságom, vágyam teljesíti.
Tehát az a tipikus Christian Grey.
A szexuális életem romokban, nem kívánok senkit,csak az elérhetetlen férfit.
Sokáig nem is tűnt fel, hogy ez rossz dolog, most viszont már nem tudom hogyan lépjek ki ebből a képzelet világból.
Kb. az összes nő ilyen. Nem baj, amíg ti várjátok Mr. Tökéletest, addig van aki boldogan éli az életét.
Csitrikém!
Nem törlöm a véleményem, csak azért, mert neked nem tetszik. Ez itt egy ilyen műfaj: kaphatsz hideget, meleget is. Na meg szólásszabadság is van sajnálatodra. Azzal meg, hogy lepontoztál csak azért, mert nem nyaliztam neked, magadat minősíted. Egyértelműen egy beképzelt, elkényeztetett nárcisztikus, kritikát nem viselő hisztérika vagy. Arról nem beszélve, hogy a csitri kifejezés csak a tapasztalatlanságodra és az éretlen világlátásodra utal, te viszont nekiálltál anyázni!! NA akkor kinek a stílusával van a gond itt? téged kéne moderálni, mert minősíthetetlen, amit művelsz. Sértegetsz és meg akarod szabni az embereknek, hogy mit gondoljanak és írjanak le?? Mi vagy te valami kis náci manipulátor?? Egyébként meg olvas figyelmesebben, mert a torz valóságérzékelésed mellett szövegértelmezési gondjaid is vannak nyilvánvalóan: a munka jellemformáló hatása mellett leginkább arról van szó milyen területen végezz szolgálatot. Leírtam világosan a szakterületet, nyilván nem véletlenül. Tessék rajta elgondolkodni! Ez a mostani házi feladatod, csitri!
Amúgy szánalmas kis életed lehet, ez derül ki a kérdésedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!