Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik itt férfiak, csak másfél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt férfiak, csak másfél vagy két szobás lakást tudtak venni pl 30-40 éves korukra, rátok nem néznek ferde szemmel a nők, hogy csak ennyire futotta? Hogy miért nem 3-4-5 szobás nagy házatok van?

Figyelt kérdés

2020. máj. 19. 17:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"Profi fotós vagy, illetve eladod a képeid, gondolom azért van nem alap fényképeződ, ugye?"

Nem, csak kísérletező hobbifotós vagyok. :)

Egem nem izgat, hogy mit szólak az "ellenségeim".

Nem mindenkinél lesz 2-3 gyerek. Nálunk pl. nem lesz soha egy se.

De amúgy meg lehet nagyobb házba költözni, ha úgy alakul az élet, hogy mégis lenne rá igény. Én is kétszobás lakásba születtem, és utána költöztük egy háromszobásba a szüleimmel anno. Nem vásároltak előre palotát, hogy majd 20 év múlva az jó lesz.

Továbbra is várom, hogy miért lenne "sz@r" az ha az embernek nincs 3-4 tök üres, fölösleges szoba a házában.

2020. máj. 20. 15:47
 32/39 A kérdező kommentje:
Pl en 30 as ferfi vagyok, ha van egy parom akkor kettonknek (nem szeretnèk gyereket, igy olyan noket keresek, akik szinten nem) eleg a ket szoba. Baratok sincsenek, h latogatoba erkezzenek es ott aludjanak.
2020. máj. 20. 16:21
 33/39 anonim ***** válasza:

Hiába várod, nem egyszer megválaszoltam - ha nem akarod elfogadni, az már csak a te hozzáállásodat jellemzi, illetve azt, hogy nem akarsz belátni evidens dolgokat.

Apropó, alap fényképezőkkel hobbi szinten nem lehet kísérletezni?

2020. máj. 20. 16:23
 34/39 anonim ***** válasza:

Dehogynem, egy teljesen gagyi kompakt géppel és telefonnal kezdtem. Mikor azt kinőttem, vettem egy bridge gépet. Aztán azt is kinőttem és beruháztam egy olcsóbb dslr-re.

Na mindegy, ne offoljuk tovább szegény kérdezőt. :D

2020. máj. 20. 16:44
 35/39 anonim ***** válasza:

De, b+, kacsalábon forgó palota a minimum elvárás!

Megnézted a Luxusfeleségeket és azt hiszed, hogy ilyenek a nők? Gyere ki a gép mögül és nézd meg a nőket a való életben. Igaz, a valóságban nem mind hord 6 tonna sminket és nem mind szupermodell, de legalább elég nekik a másfél szobás lakás is. Ja, hogy ők nálad nem játszanak. Hát az más.

2020. aug. 8. 19:59
 36/39 anonim ***** válasza:
Én inkább büszke vagyok, hogy a nulláról indulva sikerült új életet kezdenem a fővárosban. És képzeld, randiztam pár csajjal, párkapcsolat is kialakult, de senki nem kérdezte, hogy miért nincs háromszobás öröklakásom.
2020. aug. 8. 20:53
 37/39 anonim ***** válasza:
17: azt is mondta, hogy gyerekes vagy. Ezt nem vetted észre? Amúgy az vagy. Hát öregem nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
2020. aug. 9. 11:20
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a válaszokat, de egy egyedülálló férfinak, mégis miért kellene, hogy legyen ennél nagyobb lakása? Mire, kinek? Teljesen oké, hogy ekkora van, majd ha lesz párja, és esetleg terveznek családot, vesznek együtt nagyobbat. Egyedül minek éljen egy 4 szobás kertes házban?
2020. aug. 9. 21:15
 39/39 anonim ***** válasza:
40 éves korodra (vagy későbbre) gyűjts össze egy lakásra valót, költözz albérletbe, menj nyugdíjba és kurvázzál. Probléma megoldva.
2020. aug. 9. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!