Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt férfiak, csak másfél vagy két szobás lakást tudtak venni pl 30-40 éves korukra, rátok nem néznek ferde szemmel a nők, hogy csak ennyire futotta? Hogy miért nem 3-4-5 szobás nagy házatok van?
"Profi fotós vagy, illetve eladod a képeid, gondolom azért van nem alap fényképeződ, ugye?"
Nem, csak kísérletező hobbifotós vagyok. :)
Egem nem izgat, hogy mit szólak az "ellenségeim".
Nem mindenkinél lesz 2-3 gyerek. Nálunk pl. nem lesz soha egy se.
De amúgy meg lehet nagyobb házba költözni, ha úgy alakul az élet, hogy mégis lenne rá igény. Én is kétszobás lakásba születtem, és utána költöztük egy háromszobásba a szüleimmel anno. Nem vásároltak előre palotát, hogy majd 20 év múlva az jó lesz.
Továbbra is várom, hogy miért lenne "sz@r" az ha az embernek nincs 3-4 tök üres, fölösleges szoba a házában.
Hiába várod, nem egyszer megválaszoltam - ha nem akarod elfogadni, az már csak a te hozzáállásodat jellemzi, illetve azt, hogy nem akarsz belátni evidens dolgokat.
Apropó, alap fényképezőkkel hobbi szinten nem lehet kísérletezni?
Dehogynem, egy teljesen gagyi kompakt géppel és telefonnal kezdtem. Mikor azt kinőttem, vettem egy bridge gépet. Aztán azt is kinőttem és beruháztam egy olcsóbb dslr-re.
Na mindegy, ne offoljuk tovább szegény kérdezőt. :D
De, b+, kacsalábon forgó palota a minimum elvárás!
Megnézted a Luxusfeleségeket és azt hiszed, hogy ilyenek a nők? Gyere ki a gép mögül és nézd meg a nőket a való életben. Igaz, a valóságban nem mind hord 6 tonna sminket és nem mind szupermodell, de legalább elég nekik a másfél szobás lakás is. Ja, hogy ők nálad nem játszanak. Hát az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!