Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igazságos az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igazságos az, hogy egy 30 éves nő már nem vonzó, kivéve, ha van pénze?

Figyelt kérdés

Amennyire észrevettem, a huszas éveik végén a nők elkezdik elveszíteni a természetes szépségüket (kivéve, akik jó géneket örököltek) . Az arcuk elkezd asszonyosodni, a testük sem olyan feszes már, nem olyan, mint 22-23 évesen, szarul néznek ki.

Kivéve akkor, ha van pénzük szépítkezni. A legszebb a 30-40-esek mind ismert emberek, vagy luxusprostik, több százezret kereső nők. Ezek tudnak költeni szépítkezésre.

Azt hiszem, egy igényes pasinak nehéz dolga van, ha jól karbantartott 30 körüli nőt akar.

2020. máj. 19. 14:35
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
91%
Az én párom sokkal jóképűbb nálad, és fiatalabb nálam. Igaz most hízott, de legalább fogyózik és nem eszi el előlem a csokit. Én meg úgyse hízok, mert sportolok. Ne szomorkodj hogy nem tetszenek 30 fölöttiek, nézz akkor fiatalabbakat, de mindenképp mikroszkóp alatt nézzed őket, és ha találsz ráncot dobd ki! Nehogy kiégjen a szemed a ránctól. Majd tükörbe se nézzél, csak a homályos borotválkozó tükörben csodáld magad, úgy mindenki szépnek tűnik. Ha saját ráncot találsz magadon ne legyél öngyi! hívd fel a segélyszolgálatot.
2020. máj. 19. 15:31
 22/40 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem mi a gondod. Az igényes pasi keressen magának 20-on évest, és probléma megoldva. Engem nem foglalkoztat a 60-as pasik külseje, mert nem a célcsoportom. Akinek csak a 30 alatti nők tetszenek, az azokat nézegeti, és kész.
2020. máj. 19. 15:35
 23/40 A kérdező kommentje:

"Az én párom sokkal jóképűbb nálad, és fiatalabb nálam."

Sejtem, milyen fazon lehet. A bulikban tonnaszámra akad olyan.

Mindenesetre, ha én kijövök a fodrásztól az extrém hajfrizurámmal, a sajátos stílusomban felöltözve, valószínű nagyobb látványosság vagyok, mint a népszerű pasik.

Sosem akarnék úgy kinézni, átlag "jó pasi". Ehelyett megvan a stílusom ami vonzóvá tesz mások előtt.

2020. máj. 19. 15:46
 24/40 anonim ***** válasza:
87%
Pl engem 10 évvel fiatalabbnak saccolnak, de sose szépítkeztem napi szinten. A szépítkezés inkább instant hat, festék, fotózás eltünteti a hibákat (Mondjuk néha épp kiemeli pl paparazzik). De ha valaki nem festi magát csak ritkán, inkább egészségesen él, tovább marad fiatal hosszú távon szerintem.
2020. máj. 19. 15:47
 25/40 anonim ***** válasza:
87%
A kérdező nem fog oregedni, es nem lesz pocakosodo, kopaszodó, ráncos 30 felett 😅😅😅
2020. máj. 19. 15:52
 26/40 anonim ***** válasza:
78%
Ez a férfiakra igaz,nem a nőkre.
2020. máj. 19. 16:08
 27/40 anonim ***** válasza:
65%

Hát, akkor neked nem lennék megfelelő így 30 évesen.

Nem dől össze a világ: páromnak megfelelő vagyok így is. Valahogy talál bennem más értékeket és nem zavarja a "ráncos testem", pénzem túl sok nincs, szépségszalonba meg nem megyek, mert nincs időm és kedvem ilyenekhez. Egyébként így is általában 25 körülinek tippelnek, szóval pont nem érdekel.

2020. máj. 19. 16:53
 28/40 anonim ***** válasza:
87%
Nincs pénzem, bőven 30 felett vagyok, vékony vagyok, és még mindig 20on évesnek tippelnek.Párom is van, 10 évvel fiatalabb tőlem. Nem akarom elrontani a mókát, csak gondoltam megjegyzem, hogy a kép nem csak fekete és fehér.
2020. máj. 19. 17:10
 29/40 anonim ***** válasza:
0%
Ez így van jól, egy 30 éves nő kiöregedőben van, pénzzel kompenzálhat.
2020. máj. 19. 17:51
 30/40 anonim ***** válasza:
15%

Nincs pénzem, bőven 30 felett vagyok, vékony vagyok, és még mindig 20on évesnek tippelnek.Párom is van, 10 évvel fiatalabb tőlem. Nem akarom elrontani a mókát, csak gondoltam megjegyzem, hogy a kép nem csak fekete és fehér.

Hú mekkora világkamusai járnak ide osztani az eszecskét. Na persze, bőven 30 feletti nő, 10 évvel fiatalabb pasi és még pénzed sincs. A lottó 5-öst nem te nyerted véletlenül? 1000 ből 1 pasi nő 10 évvel idősebb nőre, az is csak végső elkeseredésében.

2020. máj. 19. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!