Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igazságos az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igazságos az, hogy egy 30 éves nő már nem vonzó, kivéve, ha van pénze?

Figyelt kérdés

Amennyire észrevettem, a huszas éveik végén a nők elkezdik elveszíteni a természetes szépségüket (kivéve, akik jó géneket örököltek) . Az arcuk elkezd asszonyosodni, a testük sem olyan feszes már, nem olyan, mint 22-23 évesen, szarul néznek ki.

Kivéve akkor, ha van pénzük szépítkezni. A legszebb a 30-40-esek mind ismert emberek, vagy luxusprostik, több százezret kereső nők. Ezek tudnak költeni szépítkezésre.

Azt hiszem, egy igényes pasinak nehéz dolga van, ha jól karbantartott 30 körüli nőt akar.

2020. máj. 19. 14:35
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Nem az igazságot írod, hanem alaptalanul vádolsz.

Én kimondom azt, amit sok ember gondol. Te ellenben egy hazug alak vagy. Gondolom te is szarul nézel ki, csak azért vannak veled a pasik, mert nem találnak jobbat.

Irigy, rosszindulatú, házsártos nő vagy.

2020. máj. 19. 14:59
 12/40 anonim ***** válasza:
93%
Az a te marha nagy bajod, hogy nagyon is tetszenek neked, de esélyed sincs náluk!!!
2020. máj. 19. 15:02
 13/40 anonim ***** válasza:
94%
Férfi vagyok és nem igazságot beszélsz, hanem egy fasságot, amit azért találtál ki, mert egy frusztrált szűz csicska gyerek vagy.
2020. máj. 19. 15:05
 14/40 A kérdező kommentje:

Nekik nincs esélyük nálam. Engem szinte mindenki fiatalabbnak néz, mint amennyi vagyok. Egészségesen élek, jó génjeik vannak, korábban sportoltam, meglátszik. Te tényleg azt hiszed, hogy csak Balázsnak vannak ehhez hasonló gondolatai?

Aki sikeresebb, az nem tarthatja szarnak a 30-asokat?

2020. máj. 19. 15:06
 15/40 anonim ***** válasza:
89%
Egy igényes pasinak lehet, hogy nehezebb dolga van, de egy ilyen igénytelen suttyónak, mint te, szerencsére nincs mitől félnie.
2020. máj. 19. 15:07
 16/40 anonim ***** válasza:
68%

Elég intelligens vagy, valóban:D

Mutasd már magadról egy képet

2020. máj. 19. 15:09
 17/40 A kérdező kommentje:

"de egy ilyen igénytelen suttyónak, mint te, szerencsére nincs mitől félnie."

Hmm. :)))))

Ezzel szemben az ilyen nőket otthon sokszor a sörhasú, kopaszodó, netto 120 000-et kereső férje várja otthon.

És engem akarsz oltalni?

🤣

2020. máj. 19. 15:14
 18/40 anonim ***** válasza:
91%
Mi lenne ha a magad életét oldanád meg, és nem a másét találgatnád? Inkább arra fordítsd az energiád, ha már a másoké "annyira szánalmas, a csúnya párjaikkal"!
2020. máj. 19. 15:20
 19/40 anonim ***** válasza:
90%
Mi van hülyegyerek, kép nincs magadról?:D
2020. máj. 19. 15:22
 20/40 anonim ***** válasza:
93%

Kérdezo, egy frusztrált kis pöts vagy, ellenkező esetben ez a kérdés még sem született volna.

Én pl. nem írok ki kérdést a 4o feletti pasikrol, mert nem foglalkozom velük.

Te viszont szívesen kezelgetnel harmincas nőket is, csak éppen nem állnak veled szoba és így akarsz rajtuk "bosszút állni".

2020. máj. 19. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!