Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Zayn Malek (nők kedvence) csettint egyet, ott terem húsz nő, ha én csettintek maximum a kutyámat érdekli. Igazságos?
Ki mondta, hogy igazsagos az elet? Hany eves vagy, hogy erre nem tudsz valaszolni magadtol es meg kell kerdezned?
43F
Az életnek ezen a területén az igazságosság nem értelmezhető. Párkapcsolatban élni nem alapvető emberi jog, tehát értelmetlen egyenlőséget elvárni.
És nem, nem vagyok ebből a szempontból egy sikeres ember: 32 éves vagyok, összesen kb 5 évet töltöttem (felfelé kerekítve) kapcsolatban egész életemben, ez 5 barátnőt jelent, ebből 4gyel voltam szexuálisan is aktív, és 22 évesen volt az első ilyen alkalom. Plusz egy-két kavarás, de az is maximum mondjuk 5, és itt kavarás alatt mindössze csókolózást értek.
Persze rosszul esik, hogy ez a helyzet, de muszáj elfogadni, különben beleőrülnék. Lehet, hogy nekem nem jut senki :)
Nem öröm, de húgoméknak tündéri kisfia van, majd vele eljátszadozom, meg sok időm marad :) Dobolok, trombitálok, kórusba járok, versenytáncolok - egyszóval egyelőre sikeresen kitöltöm az űrt. Később meg majd kiderül, mi lesz.
Javaslom neked is a hasonló szemlélet bevezetését, legalább magadat ne idegesítsd feleslegesen :D
Mivel nem jár neked senki és semmi, ezért igazságos.
Majd ha olyan tehetséges, jó megjelenésű és szimpatikus egyén leszel, mint Zayn, visszatérünk a témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!