Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló sorstársak! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló sorstársak! Ti nem féltek attól, hogy barátnő és majd gyermek hiányában ha lesz egy komoly betegségetek nem lesz aki rátok nézzen?

Figyelt kérdés
Egyedülálló alatt nem az önkéntes szingliket hanem a lúzer agglegényeket értem. Én nemrég lettem autoimmun mozgásszervi beteg és a jövőben simán benne van a pakliban, hogy lerokkanok vagy szövődményként agyvérzést/infarktust kapok és nem lesz aki rám nézzen/mentőt hívjon és segítsen. És ettől baromira félek. Ti nem?

2020. máj. 18. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem, én mindig egészségesen élek, így remélhetőleg nem lesz ilyen gondom soha, tudok vigyázni magamra.

Egyébként akiknek van gyerekük, tényleg nem is törődik már velük, sokszor nem is egy városban élnek már.

2020. máj. 20. 17:50
 12/14 A kérdező kommentje:

#11: Hát ha tutira biztos vagy benne, hogy semmilyen rossz gént nem örököltél és olyan génjeid vannak, amelyek nem hajlamosítanak bizonyos betegségekre. Én se gondoltam 12 évesen, amikor az osztályban a legjobb focista voltam, hogy 15 évvel később nem fogok tudni normálisan járni, mert olyan gént hordozok, ami egy 0.5%-os előfordulású betegséget aktivált valami oknál fogva és ezt a gént senki más nem hordozta a családban.

Bár élhetsz akármilyen egészségesen, egy combnyaktörés 80 felett bármikor befigyelhet és az egy egész napos magatehetetlen szenvedéssel jár, amíg vége nincs mindennek (ha nem néz rád senki).

2020. máj. 20. 19:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem.38 vagyok,nem tervezem,hogy megérem az ötvenet,legfeljebb siettetem kicsit a természetes elmúlást.Ezzel NEM akarlak biztatni semmire,csak leírtam az álláspontomat.
2020. máj. 22. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.Konkrétan az öngyilkosságra gondoltam,de mégegyszer hangsúlyozom NEM azt mondom ezzel,hogy nyírd ki magad.Láttam leépülni a nagyapámat(agyvérzés),az apámat(stroke),a nagybátyámat(agydaganat),szóval nekem is jó esélyem van valami hasonlóra(csak nem akarom megérni).Azelőtt erős emberek voltak,nagyon rosszul viselték a tehetetlenséget/kiszolgáltatottságot.

Válaszolva a kérdésedre,nem jobb félni,mint megijedni.Azon is lehet kattogni,hogy mi lesz ha elüt egy autó.Ha van miért élned,akkor csináld.A jövő nincs eldöntve.

2020. máj. 22. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!