Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéken tényleg ezek az árulkodó jelei annak, ha a pasi pénzes?
Egész életemben vidéken éltem, talán egyszer láttam vadászruhás embert, az is valami természetjáró papi volt. Felénk a pénzes pasik jellemzői:
-ha fiatal, akkor kopasz, kigyúrt, nagydarab, az idősebbek már kevésbé kigyúrtak
-1-2 évente új terepjáró neki és az asszonynak is
-új építésű, mediterrán stílusú, úszómedencés kertes ház, lehetőleg akkora, hogy a harmadik szomszéd telkét is tökéletesen belátod az ablakból
-építési vállalkozó, egyéb vállalkozó vagy kamionos foglalkozás
-kitartott, hülye pitsa feleség, egy fél óvodányi neveletlen, állat módon viselkedő gyerek
-opcionális: néhány évente új asszony
-alpári, nagypofájú, tahó stílus
-kerben, utcán üvöltözés, rendszeres családi veszekedések
-házhoz járó kertész, takarítónő és egyéb alkalmazottak
Falusi vagyok. Nálunk aki gazdag:
-nagy kertes, esetleg emeletes házban lakik ami tipp-topp állapotú, kovácsoltvas vagy frissen felújított kapuval
-szép metálfényű max 5 éves autó (tökmindegy milyen márka általában német)
-valamilyen vállalkozása van (kamionos, buszsofőr, őstermelő, vagy kisebb vidéki-falusi Kft igazgatója)
-minden helyi rendezvényt támogat, esetleg falunapkor kitüntetik díszpolgárnak, vagy bemondják a nevét amikor a többi támogatót sorolják a végén
-a felesége buta tekintetű, álmodozó, ápolt, de túl igényes, sötétebb a legnagyobb fekete lyuknál mind stílusában mint értelmileg hiába a szakma vagy a menőn hangzó egyetemi diploma, ráadásul akik nem állnak vele egy szinten anyagilag kb. nem is tekinti barátnak sem
-a gyerekeknek kb még a helyi iskola is kinyalja a seggét hiába vannak közel ahhoz hogy a vákuumtól behorpad a homlokuk és égetni valóak, tiniként jöhet a buli buli hátán meg a dugás orrba-szájba ("csak szórakoznak a barátaikkal, meg kiélik magukat" címszó alatt)
-külföldi és/vagy belföldi wellness utak évente többször, minimum Görögország, mert Horvátba' menni olyan uncsi
-márkás ruhák, cipők, még a fehérnemű is drágább mint nekem egy kínais rugaszettem
-szőrös pofa, túligényes haj, olajfolt mintázatú vagy valami elcsépelt angolnyelvű feliratos tetoválás, menő napszemcsik, órák, anyának loncsos élére vasalt vagy kunkoribongyori haj, a bőrük meg a szolitól meg a szaunától olyan mintha belesz..ta volna az anyjuk őket.
-"nekünk mindenből a legjobb jár" attitűd mindenhol és mindenkor
Részben igaz!!!
Mezőgazdasági mérnök szakra jártam. 20-25en voltunk a csoportban,2-3 "gazdag apuka gyereke", srác tényleg ilyen volt. De ezek a srácok mellette relatív sokat dolgoztak.
Miért kell a pick-up. Ha vadászik tényleg ,kell etetni is. Etetőket nem könnyű megközelíteni. 500l-es ibc tartályban hordja a gázolajat a gépekbe. Gépek gazdaságtalan benzinkútra vinni tankolni.Van úgy hogy alkatrészt kell hozni vinni.
Magyarán a pick up munkaeszköz.
Dumálgat a közmunkásokkal...gondolom idénymunkásai. Pickupra visszatérve zöldség és gyümölcs szállításában is hasznos.
Int neki a körzeti megbízott..:) falun ismer mindenki mindenkit.
Sokat parkol a....a hivatalban dolgozhat a falugazdász is. Sajnos,rohadt sok adminisztráció van mind vállalkozó,mind mezőgazdászként.
Vadászruha,vadászfegyver...X hektár föld fölött,be lehet könnyebben kerülni a vadász társaságba. Mivel sok a vadkár.
De falun lehet gazdag másból is az ember...lehet építőipari cége,fuvarozó cége...
Röviden ők csak gazdagabb mezőgazdasági vállalkozók.
G Merciből szerintem nincs pickup.
A pickup dolgozni van, terepjáró meg villantani, de ha valami divatos városi gépet vesz lebu..izzák.
13as azért ne a helyi grofokat nézzük csak. Tipikus alpári roma viselkedés,rendszeres üvöltözés,balhézás.
Kérdező! 1990es években sok romának volt egy szakadt valahonnan leselejtezett ifája,meg egy szerelék oxigén/dissus gáza. Konkrétan tonna számra loptak szét bezárt üzemeket,gyárakat. Kereskedtek lóval... Róluk ír a,13as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!