Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire árulkodó az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire árulkodó az első csók?

Figyelt kérdés

Nem a legelsőre gondolok, amikor általában mindenki izgul, remeg, meg félénk. Hanem egy adott emberrel váltott első csókra. Ha ez nem jár pillangókkal, meg rózsaszín köddel, akkor megette a fene az egészet?

Biztos sokan izgulnak akkor is, ha már volt tapasztalatuk e téren, de nagyon szerelmesek, vagy félénkebbek. Én is ilyen típus vagyok, így mindenképp megfontolom és adok lehetőséget újabb csókokra, mielőtt az elsőből ítélnék.

Viszont volt egy olyan tapasztalásom, hogy egy illető, aki már sok emberrel csókolózott, és tapasztaltabb volt nálam, annyira félve csókolt, mintha tiniként a legelső csókunkat éltük volna meg. Picit csalódott voltam emiatt, de gondoltam, csak bátorításra van szüksége, így átvettem az irányítást. De nem kapott az alkalmon, ugyanolyan félénk csók volt a többi is, így inkább hagytam az egészet.

Egy tapasztaltabb embert nem volt kedvem tanítgatni. Örültem, hogy rutinosabb emberrel van dolgom, mert ezelőtt minden kapcsolatomnak az első voltam. Jó lett volna, ha végre engem "irányítanak" egy picit.

2019. jan. 10. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Fontos! Igen. Izzania kell a levegőnek (különben megette a fene az egészet - ahogy írtad) bár az nem feltétlenül baj ha az egyik fél parázik. Lehet az is hogy olyan szinten bejöttél neki...
2019. jan. 10. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Én bizisten lesmárollak menten.
2019. jan. 10. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy sokat elarul. Nem veletlenul szuletett Cher The shoop shoop song cimu dala sem...
2019. jan. 10. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már a csókból tudom, működünk- e az ágyban vagy sem
2019. jan. 10. 23:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmire gondolok. Hogy hiába állítja magáról, hogy Casanova, ha már a csóknál nyuszi, akkor mire számítsak az ágyban... :)
2019. jan. 10. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos az első csók, bár nincs túl sok tapasztalatom... Nem is maga a technika, mert eddig minden pasi szörnyen csókolt, akivel összejöttem (pedig mind tapasztaltabb volt), később letg csak élvezhető ilyen szempontból. Viszint azt tapasztaltam, hogyha az első csók alatt érzel valamit, az már jót jelent. Pl. A jelenlegi barátom egy rövidke csók alatt beindított, pedig nem tapizott vagy ilyesmi, csak megcsókolt, ráadásul szörnyen, de volt benne valami, ami több vokt szexuális vágynál.
2019. jan. 10. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Fontos, de nem a világvége, ha nem jó. Én ilyen szempontból toleráns vagyok, számomra természetes, hogy az első csók és az első szex nem sikerül olyan jól, mert ismeretlenek az igényeink és a stílusunk egymás számára. Szóval nem csinálok belőle ügyet. Ha figyelmes velem, úgy is össze fogunk csiszolódni. Mondjuk én nem is csókolok ok nélkül, csak mikor érdekel annyira az illető. A szexről nem ia beszélve.

De egyébként igen, ha jó a csók, mintha előbb lenne az ember fülig szerelmes a másikba. És jobban is akarja őt, kinézettől függetlenül.

2019. jan. 11. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!