Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz kapcsolatot kialakítani és fenntartani egy nővel?

Figyelt kérdés
Egy csomó teherrel jár. Ha távol lakik, mindig el kell érte menni. Illik is venni neki valamit. Általában hónapokig várok az első szexre is, ami után persze jól megkritizál, hogy elég ügyetlen vagyok. Ki kellene találnom jó programokat, amiben semmi tapasztalatom sincsen, nem is nagyon szoktam ilyen helyekre járni. Szerintem ezek egy 30 éves, általában egyedül élő férfinek nagy terhet jelentenek.
2020. máj. 18. 10:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Akinek teher, az minek ismerkedik. De akkor ne rinyáljon, hogy egyedül van.

Neked egyébként teher együtt lenni olyannal, időt szakítani rá, akit állítólag szeretsz?

2020. máj. 18. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Ha mindig azt a visszaigazolást kapod, hogy ügyetlen vagy, akkor lehet, hogy nem külső dolgokban kellene keresned az okokat, hanem önmagadon erősíteni. Foglalkozz magaddal egy ideig, erősítsd a jellemed, ismerd meg magad, fordulj picit befelé, önmagad felé. Ha magadat ismerni fogod, sokkal könnyebben alakítasz ki majd kapcsolatokat. De egy biztos, ha mindent, amit másokért teszel, áldozatként élsz meg, soha nem leszel boldog. Az ember nem teherként tekint ezekre a dolgokra, ha jót vársz, neked is jót kell nyújtanod. Sőt, nem is KELL, hanem alapjában véve természetesnek kéne lennie.
2020. máj. 18. 10:26
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem kötelező ismerkedni.
2020. máj. 18. 10:27
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Miért nem olyan csajjal ismerkedsz, akivel jól érzed magad, akivel közös az érdeklődési körötök, hogy tudtok is róla beszélni, és a közös programokat is mindketten élvezitek?
2020. máj. 18. 10:51
 5/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Ez a te döntésed, hogy fordítasz-e kellő energiát egy ismerkedésre, netán párkapcsolatra. Ha tehernek értelmezed, akkor feltételezem, hogy nem szándékozol. Bár részemről annyit hozzáfűznék, hogy túlságosan lelkesnek lenni, beleélni semmibe se szabad magad, mert annál nagyobb lesz a pofáraesés.
2020. máj. 18. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:
13%
Mert csóró vagy.
2020. máj. 18. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
Nem való neked a csajozás. Nem baj, majd mi dugjuk a csajokat.
2020. máj. 18. 12:11
 8/11 anonim ***** válasza:
29%
Mert menet közben is rengeteg férfi jelentkező van egy nőre , amíg egy nő 30 alatti és elég ha átlagos. Bőven van miből választani, vagy lecserélnie az adott férfit, ha az egyik udvarlója több valamiben (kinézet, értelem, vagyon), mint a jelenlegi párja.
2020. máj. 18. 12:35
 9/11 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem kötelező csajozni. Ha nem megy, és nehezedre is esik, akkor keress más hobbit.
2020. máj. 18. 16:27
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
A barátomtól távol lakok, nem kell értem elmenni, nem is tudna mert nincs autója. Szóval busszal járok át. Venni nem kell nekem semmit, ott tartunk már hogy évfordulóra is csak én adok neki valamit. A szexre igen, hónapokat kellett várni, de nem hiszem hogy ez olyan nagy cucc lenne. Nem minden lány egyforma. Ha meg az utóbbi is akkora akkor menj fizetős lányhoz, azzal nem kell hónapokat várni.
2020. máj. 26. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!