Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Ti tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti tudnátok olyan férfival párkapcsolatba belemenni aki kapitány, teherszállító hajón és egy évben 6 hónapot dolgozik, 6 hónapot pedig otthon van?

Figyelt kérdés

Mivel ezzel elég sokat lehet keresni, ezért nem mindig muszáj, hogy minden évben elmenjen 6 hónapra...

De azért a realitás az, a legtöbb ilyen pozícióban lévő férfi személyisége miatt is.

Viszont pozitívum, ilyen évi bruttó 20 milliós fizetésre lehet számítani.

Negatívum, hogy amennyiben itthon éltek, a férfi nem tud hitelt felvenni...

De nyílván a pénz nem kárpótol mindent, egyeseknél semmit.

Ti terveznétek egy ilyen pasival családot akár?

Kort is írjatok!

Előre is köszi!

2020. máj. 16. 11:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Sokszor döntened kell, vagy karrier , vagy család....
2020. máj. 16. 12:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizárt.
2020. máj. 16. 12:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én tudnék, ha amúgy minden rendben van köztünk. Nekem maximális bizalom kell, bíznom kell benne. Ez lenne a neheze, de ha bizonyítaná, hogy hűséges a távollétében is, akkor semmi akadálya. Persze ugyanígy én sem csalnám meg.
2020. máj. 16. 13:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Csaláfot senkivel nem terveznék. Egy ilyen pasival nem jönnék össze, mert minek. A pénzére pláne nem tartok igényt.
2020. máj. 16. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Engem inkabb az erdekelne, hogy lehet az emberbol hajoskapitany :)

35F incel

2020. máj. 17. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!