Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hobbit mennyire veszik figyelembe a nők társkeresésnél? Félek, hogy a hobbim miatt gyerekeknek fognak tartani a nők.
Az egyik hobbim az írás. Szeretek írni magáért az írásért. Főleg fantasy, scifi vagy horror műfajban. De jelent már pályázat során mesém gyerekfolyóiratba. Kicsit tartok tőle, hogy gyerekesnek fognak tartani a nők mert meséket is írtam.
Persze van más hobbim is de mondjuk azok se sokkal maszkulinabbak.
F/26
Nem tudom, nekem pl ez tetszik és nem gondolom gyerekesnek.
N27
Ez nem gyerekes, de készülj fel a kérdésre. Ha jól adod elő ezt a hobbit, akkor egy nagyon izgalmas, sokoldalú személyiségnek fognak tartani.
F
Szerintem ez tök jó, kreatív vagy és érdekesen hangzik. :)
N
Nem érdekel, ha meséket írsz.
az életveszélyes hobbikkal foglalkozókat nem szeretem/ném.
Normal korulmenyek kozott azert fontos a hobby, hogy a szabadido, kozos szabadido eltoltese hogy alakul. Van-e kozos pont, vagy kiegeszitik egymast ugy, hogy az egyik ide megy a barataival, a masik meg otthon molyolhat.
Igy engem nem zavarna addig, amig osszeferheto, nem perverz, es nem kell velemenyt mondani, tulsagosan bevonva lenni, ha nem egy muzsa es muvesz kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!