Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd már elegem lenni a nőkből, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elegem van abból, hogy másoknak könnyebben összejön a kapcsolat, nekem meg vért kell izzadni ezért. Állandóan csak olyan nőknek tetszek, akik nem az eseteim, próbáltam időt adni ennek, később se találtam vonzóbbnak. Nagyon elegem van abból, hogy azok a nők, akik tetszenének vagy foglaltak vagy nem engem keresnek. Emiatt már teljesen elegem van a nőkből, hogy azok akik tetszenének egy esélyt se adnak nekem. Bánt az, hogy másnak összejön egy olyan partner, akit vonzónak talál, nekem meg semmi. Miért ver a sors engem? Miért kell ezzel szenvednem?
2020. máj. 14. 06:58
1 2
 11/18 Sunshinedoll ***** válasza:
74%
Ne aggódj, nekünk is elegünk van azokból a pasikból, akiknek annyira jó dolguk van, hogy csak azon tudnak már hisztizni, hogy "nem jut" nekik nő. Nyugodtan tarthatjuk a távolságot és akkor nem kell egymással megbirkóznunk.
2020. máj. 14. 09:24
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Most kit érdekel a hisztid? Gondolom ha te is válogatsz és folyton az elérhetetlen nōk után szaladsz, akkor nem csoda, hogy csalódás ér.

Most sajnálnunk kellene téged, amiért visszautasítottak, vagy mi? Te is visszautasítasz akárkit.

2020. máj. 14. 09:57
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

Azért van eleged a nőkből,mert akinek kellenél, az nem elég szép? Hát hogy merészelik?

Érdekes, én sem jövök be olyan pasiknak akiket én vonzónak találok (ha igen, akkor már kapcsolatban van az illető férfi, tehát tárgytalan) mégsem a férfiakból van elegem.

2020. máj. 14. 10:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, ha nálad jóval szebb nők tetszenek, nekik meg nem tetszel, akkor kezdj magaddal valamit, ne keseregj...

KÜLSŐ: Szedj fel izmot, adj le zsírt. Sportolj, ez arra is jó, hogy szebb legyen a járásod. Fehérítsd ki a fogaid, menj el fodrászhoz, légy ápolt, találd meg a stílusod, ami igazán Te vagy.

BELSŐ: legyen hobbid, amit szeretsz és légy érdeklődő mások hobbijai iránt. Legyen egy kis alapvető műveltséged, hogy sok témában beszélgető partner tudj lenni. Kezeld a fusztrációdat és a stresszed (ha kell, akkor békülj ki a szüleiddel, menj pszichológushoz stb). Legyenek céljaid, érezd jól magad. Ne függj másoktól.

2020. máj. 14. 11:27
 15/18 anonim ***** válasza:
31%

"Nektek, férfiaknak legalább ott vannak a prostik. A hasonló cipőben járó nőknek még azok sincsenek"

Hagyjad már magad. Felmész Tinderre nem hiszem el, hogy ne találnál legalább egy jóképűnek mondható egy éjszakást, ráadásul ingyen.

2020. máj. 14. 12:09
 16/18 anonim ***** válasza:
29%
Tehát haragszol a szép nőkre, mert nem adják le az igényeiket, ahogy te sem tudod leadni a te igényeidet.
2020. máj. 14. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Az alap problémát értem, a reakciót viszont már nem. Én is ismerem ezt a helyzetet, bár én nem pont ilyenben vagyok. A fő gondot nem is az okozza, hogy szívsz a nőkkel kapcsolatban (kevesen nem szívnak velük) hanem az, hogy pörögsz ezen. Hónapok óta nem voltam nővel és előtte sem volt hibátlan minden. De nem érdekel ez ennyire, leszharom. Ha akad egy akkor akad, ha nem akkor nem. Ha ismernéd a nőket akkor tudnád, hogy kár miattuk egy percig is rosszul érezni magad. Ezer dolog van amit most csinálhatsz, mert nem vagy egynek sem a kontrollja alatt, élvezd ezeket a dolgokat.
2020. máj. 14. 14:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Megértelek. Én a kövér, elhízott, egyszerű háziasszony típusú nőket szeretem, olyan max 160 magas, 80-130 kiló között. Semmi sikerem nincs, vagy pozitív visszajelzés. Ellenben vékony, "szép" (szép= átlagos, normális férfinak tetsző) nők meg flörtölnek velem, Ők nyitnak.. De nem tetszenek, nem tudok mit kezdeni velük és nem is akarok. Olyan, mintha a sors direkt idegelne.
2023. jan. 29. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!