Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van elegem a társkeresőkön lévő nőkből? F31
Mindenkinél "szeretek utazgatni", meg bikinis tengerpartos kép..
Hol vannak az átlagosan csinos nők?
Mindenkinél vagy semmi nincs a bemutatkozásában, csak pozolos képek, vagy olyan igények, hogy leakadok rajta, közben már a bemutatkozásból kilóg az egoista személyiség..
Mi a rossz abban, ha valaki szeret utazgatni? Ki mondta, hogy csak külföldön lehet ezt megtenni? Hazánk is tele van szebbnél szebb helyekkel.
Tudod, nektek már semmi sem jó. Ki van nyakba a s..ggetek.
Pont ez az. Muszáj kitenni a külföldi utazgatos képeket, persze 99%-uk 5évente jár külföldön..
Egyáltalán nem reális, ami a társkeresőkön van.
Bikinis képet meg minek? Ezzel akar pasit fogni? Aztán meg majd megy a hiszti, hogy az összes pasinak csak szexre kell xD
Meg hogy elhagyják, ha felszed 5kg-t.
"Átlagos teázós, olvasgatós stb csajok mintha már nem léteznének."
Léteznek, csak a kutya nem foglalkozik velük.
Nem az a baj, ha valaki tényleg szeret utazgatni, de ez a "szeretek utazgatni" már sablon szöveg lett. Nem hiszem el, hogy 10-ből 8 csinos nő hobbiból utazgat egész évben :D
Minek össze vissza kamuzni? Szerintem szánalmas.
Én foglalkoznék velük. De ezt a "velük nem foglalkoznak" dolgot is abban méritek, hogy nem ír rá 300 férfi.
Nem tűnik fel, hogy a mennyiség nem egyenlő a minőséggel? Elég lenne, ha 2 ember foglalkozik vele és a két ember közül az egyik bejön neki. De hát úgy tünik nekem, hogy a társkeresőket majdnem mindenki egó fényezésre használja. Nem minőségi kapcsolatot akarnak, hanem pont ezt, amit mondasz is, hogy "foglalkozzanak velük". Minél többen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!