Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Maximum hány előző kapcsolatból származó
gyereket fogadnátok el?
* Én megmondom őszintén ha volt vagy 3-4 felesége a pasinak úgy, hogy nem özvegyült meg, de ne legyen ilyen ,csak elváltak, akkor elgondolkodtató a dolog, hogy meddig tartana a következő, mert vannak akik csak addig maradnak míg megcsinálják a gyereket, baby maker típusúak is vannak, én köszönöm szépen nem kérek ilyesmiből, és nyilván ha nagyon necces az exével a viszony és a pasi is necces, akkor meg pláne nem, minek hogy utána még én legyek a céltábla?
Csak ezt a mondatom javítanám!
2020. jún. 27. 11:35
Na ez így értelmetlen lett, lényeg, hogy ne legyen olyan hogy megözvegyült apuka ezt akarta írni. Azon én is bőgnék!
2020. jún. 27. 11:38
2020. jún. 27. 11:38
Illetve ahogy írta az egyik válaszoló, van hogy a gyerekek már felnőttek, szóval ilyen opció is van. Van a vágy, hogy az ember vágyik valamire, és van, hogy az élet ad jobbat mint amire vágyot, de a felsorolt olyan opciók amiknél írtam, hogy necces az udvarló vagy baby maker, olyanokból egyet se, mert én is csak lennék egy ideig neki, míg nem talál egy szebbet és jobbat, ahova tova röppenhet :D, náluk soha nem lehet tudni ki lesz a következő, és ők képesek még Kínába is kiutazni, kiköltözni, hogy ott is elvessék a baby maker magocskájukat a kicsi kínai földműves lánynál. Hehe Na szóval ilyeneknél a nagy NEM dukál.
2020. jún. 27. 11:42
Egy belefért nekem, akkor voltam 19 ő 27. Azóta is együtt vagyunk, nemsokára a 10. évet ünnepeljük, lett egy közös gyerek is. Szerelmesek voltunk, mint az állat, eszembe sem jutott volna emiatt elutasítani, pedig előtte én sem gondoltam, hogy egy egyedülálló apukával fogom összekötni az életem. Nem bántam meg azóta sem, mi így vagyunk egy család. Sőt, felszínesen ugyan, de ismertem a férjemet már a gyereke előtti időkben is, az akkori énjével nem álltam volna szóba. Szóval, furcsa az élet, nem lehet tudni, hogy mit hoz.
2020. jún. 27. 12:14
En örülnék is neki. Ezzel meg is usznàm a szülest ejszakazast dackorszakot meg minden sz.rt.
Mégis lenne csalàdom :)
2020. jún. 27. 14:49
2020. jún. 27. 15:44
"az apának a gyereke a legfontosabb"
Helyesbítés: Az apának a gyerekeI a legfontosabbAK.
Ami azt jelenti hogy fontos az új kapcsolat is, ha onnan még szeretne 3 gyereket, szemben azzal hogy az előzőből van már neki EGYETLEN EGY. Pl. Vagy kettő, mindegy, de ha szeretne még akkor rájuk is fog gondolni, nemcsak az elkényeztetett első gyerekre, aki annyira elkényeztetett, hogy testvére sem lehet, nehogy csorbuljanak a kis előjogai. Attól is függ milyen a gyerek, mert ha jószívű, jólelkű gyerek, akkor fel sem merül benne hogy ő akar lenni a legfontosabb az apjának, sőt szeretne ő is testvért...
2020. jún. 28. 01:14
21 Valószínű gyerek nélkül annyira unalmas voltál, meg se szólaltál sehol, és fel se tűntél senkinek, most meg a gyereked visz a hátán a kis nyílt személyiségével. Ezenkívül a párod is, aki miatt nincsen kétségbeesett "nő kell de azonnal fejed", hanem inkább jóllakott napközis kinézeted. De ha szingli lennél, nem ez lenne a helyzet.
Ezen kívül, kicsit pont a hallgatagságod miatt úgy tűnik ingyenes pszichológus is vagy azért bizalmasak veled, aztán azt hiszed bejössz a nőknek :D
2020. jún. 28. 01:36
Nekem is van kettő, és szerettem volna még akár örökbefogadással, mert már nem lehet, meg a sajátjaim is nagyon társaságkedvelők, úgyhogy én ahogy elképzelem, szívesen vállalnék így "instant" bővítést és tudnám szeretni. De inkább olyannal, aki egyedül neveli, mert elhagyták, mint engem, vagy özvegy, hisz az nálam a jó pont, ha tud felelősséget vállalni, és szeretni, élvezni a saját családja társaságát nem csak muszájból. De persze nem a gyerekek meglétén vagy számán múlik a kompatibilitás, hisz előbb kell társként működni, csak arra épülve lehet szülőként. És minél többen vannak egy történetben, annál bonyolultabb mindenki érdekeit figyelembe venni. Szóval biztos nagy mázli kell hozzá, de elméletileg nem lehetetlen. :)
2020. jún. 28. 05:21
Kapcsolódó kérdések: