Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Maximum hány előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Maximum hány előző kapcsolatból származó gyereket fogadnátok el?

Figyelt kérdés

2020. máj. 13. 22:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
13%

Nekem egy gyerekkel a hátam mögött sokkal könnyebb csajozni, mint előtte valaha. Egy csomó nőt pont nem érdekelt, hogy hol van az anyja. Van az a mondás, hogy minden nőnek van legalább egy pasi fb-n vagy instán aki magában beszél... nos nekem több ilyen nő van és már évek óta.. Néha viszaírok nekik, aztán elvannak magukkal. Több nő, ha meglát ölelkezni akar, stb. Ilyen régebben nem volt. Aztán nyilván idővel kiderült, hogy imádják látni ahogy a kisfiammal bánok, ahogy beszélek róla, ahogy vele vagyok. Olyan idili és erre vágynak ők is. Kortól és élethelyzettől függetlenül. Sőt, a legtöbb nő aki rám van állva az gyermektelen. Most 6 éves a kisfiam, még mindig együtt vagyok az anyukájával és jól meg is vagyunk. Ő is tudja, hogy pusztán az irántam érzett bizalma és az én tiszteletem felé az egyedüli ami megakadályozza azt, hogy egy-egy ilyen nő elérje azt, amit akar. Szóval nagyon csodálkozom, hogy itt miféle válaszok jöttek össze, mivelhogy az élet rohadtul nem ezt tárta elém. Hanem inkább pontosan azt, amit az amcsi filmek.. Hogy gyerekkel milyen könnyű csajozni.

Illetve még megemlíteném azt, hogy mint sok évvel később kiderült, a nagybátyám azért vitt engem állandóan libegőzni, a városligetbe csónakázni, vidámparkba, stb. helyre mikor kisebb voltam... mert tapadtak rá(m) úgy a csajok.

Végül pedig megemlíteném, mivel szakmámba is vág, hogy míg a férfiak csak a meztelen női test láttán jönnek izgalomba (illetve a nemi irányultságuknak megfelelő meztelen partner esetén) míg a nők ugyanez mellett a kisgyerek láttán is.

Persze az lehet, hogy azok a lánykák, akik nem akarnak gyereket (még) azok nem így vélekednek erről. Viszont ki merem jelenteni, hogy így 30+ pont nem lennék kíváncsi egy ilyen "nőre". És nem csak azért, mert a gyerek a minden, vagy a család.. mert dehogy. Egyszerűen más az értékrendjük. Ami nem csak erre terjed ki, hanem az élet megannyi egyéb területére.

2020. máj. 20. 23:50
 22/40 anonim ***** válasza:
8%
Olyan nők, inkább csitrik irogatnak ide 20-21 évesen, akiknek a gyerek = nem velem foglalkozik a hapsi. Nem is az a bajuk, hogy a hapsinak van nyoma az életben már másik nőtől, hanem h nem vele foglalkozik. És ha dolgozik hétvégente? Ha épp a szüleit ápolja mert beteg? Ha épp kiküldetésen van mert katona? Önző emberek, de fordítva meg nézze el a manusz ha leborgyaddzotok ide 1et, oda 2őt.
2020. máj. 21. 22:51
 23/40 anonim ***** válasza:
91%
#22 😂😂😂😂 szánalmas. Erőltetett. Logikátlan.👌🏻Keksz se jár.
2020. máj. 21. 22:59
 24/40 anonim ***** válasza:
Nekem 2 gyermekem van. Az ember ha valakit megszeret úgy fogadja el ahogy van, a gyermekével( gyermekeivel) együtt.
2020. máj. 22. 00:20
 25/40 anonim ***** válasza:
0%
23as, szerintem világosan fogalmaztam, neked logikátlan, s amit nem értesz az meg szánalmas. Ennyi az ellenvéleményed? Nem érted, akkor hülye a másik? Nah ettől vagy olyan ember, amilyen.
2020. máj. 22. 09:09
 26/40 anonim ***** válasza:
#25 teljesen értem amit mondani szeretnél, csak ez a gyerek téma vs hétvégén dolgozás... Nem jön át neked a lényeg, mert nem egy lapon kéne említeni. 😃
2020. máj. 22. 12:38
 27/40 anonim ***** válasza:

Meddő vita, nem vagyunk egy szinten. Nem lehet egy 16 éves kisgyerekkel megbeszélni az építendő medencém sávalapjának a szélességét sem, mert csak annyit lát: lesz víz, de jó, vagy nem lesz víz, de szr... közben meg a mi a hozzáadott érték?

Remélem átjött...

2020. máj. 22. 16:35
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Áh sosem kellett volna olyan akinek gyereke van.

Azt akarom hogy velem élje át a csodát, amit a gyermekáldás jelent. Ez kettőnké, a múlt nem fér bele.

2020. jún. 26. 22:14
 29/40 anonim ***** válasza:
Ez kor kérdése is. Fiatalon saját gyerek,másé nem kell. 35+-tól már tudomásul veszik többen,hogy a korosztályában elvált,gyerekes lehet.
2020. jún. 27. 06:16
 30/40 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem értelmetlen a kérdés, a hány előző kapcsolat lehet 50 kapcsolat is miután találkozik veled, ha csak mindnek van két gyereke az 50 kapcsolatból akkor 100 mostohagyereket te bevállalnál?

Én megmondom őszintén ha volt vagy 3-4 felesége a pasinak úgy, hogy nem özvegyült meg, csak elváltak, akkor elgondolkodtató a dolog, hogy meddig tartana a következő, mert vannak akik csak addig maradnak míg megcsinálják a gyereket, baby maker típusúak is vannak, én köszönöm szépen nem kérek ilyesmiből, és nyilván ha nagyon necces az exével a viszony és a pasi is necces, akkor meg pláne nem, minek hogy utána még én legyek a céltábla?

A mennyi gyereket vállalna be az ember a helyzettől is függ, de én alapból szeretek tiszta lappal indulni, tehát én is a nullát jeleztem vágy szinten,bárhogy is van ott a férfi már megosztott,és én személy szerinte nem a volt feleséggel és a párral szeretnék egyszerre járni, ha menne otthon a kamillázó üzemmód, hogy ezt miért követeli az exfeleség és etc. és csak ebből állna a kapcsolat abból sem kérnék, egy elvált férfinak vannak alapból kötelességei, sajnos nem egy kérdést olvastam már itt gyerek részéről, szégyen ahogy apuka nem törődött a gyerekkel és mikor lett új családja akkor sem, illetve szégyen anyuka részéről is hogy úgy hagyta ott őket, vagy szégyen ahogy beszélnek időnként a gyerekkel volt itt egy kétségbe esett apuka, aki épp a távoltartásit intézte anyuka ellen, de mivel nem vagyok kategórikus soha nem tudhatom, hogy egy elvált férfi akinek van gyereke, lehet én leszek a legjobb barátja a gyereknek, de semmiképpen nem az anyja, azt a titulust csak akkor mondhatja egy pár ha a gyerek nem tapasztalta mi az hogy anyai szeretet, ergo azért vállt el a feleségtől a férfi, hogy megvédje a gyerekét, akkor is csak miután a gyerek nevezett ki anyának, csak akkor fogadnám ezt a megtiszteltetést, de senki gyerekét nem akarnám elvenni, az ilyen emberekhez akik szeretik a gyereküket, oda tenném az elválasztót, hogy tudja az ex is, és a gyerek is, hogy én vagyok ugyan apuka második kedves párja, de semmiképpen sem anyai posztra pályázok, mivel a gyereknek van egy becsületes rendes anyukája. De megmondom őszintén nem arra vágyok hogy elvált gyerekes férfi párja legyek.

De van hogy a kislány vagy a kisfiú keres párt az őt nevelő apukájának, ilyenre is volt példa, hogy a gyerek kinézte és felszedte apukának. :D

2020. jún. 27. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!