Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell felszedni egy pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell felszedni egy pasit?

Figyelt kérdés

Átnéznek rajtam, úgy érzem nekem kell átvenni az irányítást vagy egyedül maradok.

Fontos megjegyeznem hogy átlag alatti a kinézetem. Ennek tudatában hogyan próbálkozhatnék?

2020. máj. 10. 12:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Miért érzed a külsőd átlag alattinak? Próbálj ezen változtatni, öltözz divatosabban, sportolj, sminkelj, menj el fodrászhoz, tedd rendbe a fogaid... stb. Így biztos az ismerős pasiknak is le fog esni az álla, hogy hú ez a lány milyen csinos lett az utóbbi időkben. ;)
2020. máj. 10. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:
25%
Rajtam gyakorolhatsz.
2020. máj. 10. 14:17
 13/16 anonim ***** válasza:
16%
viszket a puncus?
2020. máj. 10. 14:44
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Légy érdeklődő a másik fél felé, vidám temperamentumú, de azért érződjön, hogy tudsz határt szabni. Mutasd be, hogy te mit tudsz (pl.: hobbi, mi érdekel).
2020. máj. 10. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Ekkora kamu kérdéseket!
2020. máj. 10. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy rám írsz!
2020. máj. 10. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!