Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasit hogyan lehet felszedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy 18 éves átlag meleg srác vagyok. Osztálytársam egy fiú aki tetszik és minden szünetbe megbámul.Értem 2-3x rám nézz percenként.S nemtudom hogyan kezdjek hozzá :S2016. okt. 13. 21:20
1/2 anonim válasza:
Hát,hogy őszinte legyek azt hittem,hogy egy csaj Írta ki a kérdést.de szerintem nem vagyok vele egyedül.egyébként jobban jártál volna ha a szexualitás kategóriába,és azon belül a homoszexuális kategóriába teszed fel a kérdést.
de azért megpróbálok segÍteni lány létemre.A fiú aki tetszik neked ő meleg?előszőr azt derÍtsd ki.ha meleg akkor nyert ügyed vagy szerintem.ha nem akkor szívás.Ő tudja ,hogy meleg vagy?
2/2 A kérdező kommentje:
Koliba a volt osztálytársai azt mondták hogy volt egy palija.Meg ahogy a facebookján, meg suliba látom elég kitolják a társaságból a haverjai. Csak azt ezt nem nagyon veszi észre.
2016. okt. 13. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!