Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik velem az, hogy minél inkább vágyom a stabil kapcsolatra, annál inkább bunkó vagy muja alakokba botlom?
Mit tehetek ,miért vonzhatom be ezeket ?
Miért nem vesz észre rendesebb férfi ?
Egyedül én vagyok a családban újra szingli .
Ismerősnő is hasonló karakter mint én ,de ő kifogott olyat,amit én is szeretnék férfiban .Küllemben is hasonlóan nézünk ki . Hasonlóan rendes, családkedvelő férfi az idea,mint nekem .
Felém inkább szélsőséges pasik jönnek
külsőm miatt .Akár szeretőként,szexpartnerként kezelve vagy alkalmi szex miatt .
Vagy egyből már elvenne ,valódi megismerés nélkül .
Próbálok jelezni ,de..Társkeresőn is külsőm miatt ez lesz. Adatlapot megsem nézik. Egyből randizna és vinne az ágyba .Ellentmondást nem tűrve szinte. Erre jön,aki úgy jön,hogy beszélgetni sem tud,várja mondjam és szórakoztassam. Társkeresőn
Belefáradtam !
Mit tehetek,hogy a lényemet,adatlapomat nézzék?
Mit tegyek,hogy komoly szándékkal felém fordulok jöjjenek inkább már ,mint ..?
Adatlapomon is leírtam,hogy
Volt,hogy nem raktam fel képet,hogy már arra ösztönözzem a férfiakat,hogy az adatlapot is olvassák el,erre akkor meg a képet hiányolták .
Lassan már azt is nézem,hogy megtudjon védeni ,mert kezdem unni ezt.
Sokan már párban vannak,tőlem kevésbé vonzó és látszik,hogy rendes a férje . Ilyenkor sírnom kell.
"Erre jön,aki úgy jön,hogy beszélgetni sem tud,várja mondjam és szórakoztassam." Ilyen mulyákat persze kerüld, de biztosan nem csak ez a két véglet van.
"Mit tehetek ,miért vonzhatom be ezeket ?" Nem csak ezeket vonzod be, hanem mindenkit bevonzol. A helyes kérdés az, hogy miért ezeket tartod meg? Társkeresőn olyanoknak írj, akik okosnak és megbízhatónak tűnnek (pl én :D)
Szép külsőd miatt sokan tetszikelnek. Ez jó dolog. Neked csak annyi a dolgod, hogy nagyobb szűrést végzel. Minden nőnek ez a feladata a matchekkel. Ki kell szűrni a nem odaillőket. Neked szerencséd van a külsőd miatt. Egyszerűen csak a sokkal több match, sokkal több szűrést jelent.
Emiatt nem elkeseredni kell, hanem örülni, hogy mennyi sok lehetőséged van! 😊
Szóval szerintem rosszul látod a helyzetet. De ha nem tetszik, akkor nem muszáj társkeresőzni sem. Csak az a baj, hogy a való életben is őket találod. Mert vele jársz ugyanarra a hobbira, ő az ismerősöd ismerőse, ő szólít meg valami tökrandom helyen, ő a ritkán látott munkatárs, és a többi általános hely, ahol az emberek ismerkedni szoktak. Mind fent vannak tinderen.
A nagyon jó pasik nem rendesek. A rendes pasik nem nagyon jó külsejűek.
Nem is fogsz olyat találni aki nagyon jól néz ki, meg nagyon rendes is.
Örülök, hogy segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!