Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretnék valaha csalàdot, akkor az egyetlen esélyem a 35kg fogyàs? 28/n
Figyelt kérdés
Mindig kövér voltam, kisgyerekként is, szóval nem igazán tudom hogy milyen lenne az élet normàlisan, vagy mennyivel lenne könnyebb a parkeresés. De azt tudom, hogy jelenleg nagyon nehéz, szinte lehetetlen. Lassan 2 éve vagyok egyedül. Előtte voltak párkapcsolataim, mindig neten ismerkedtem, de mostanában valamiért az sem megy (pedig a legutóbbi szakítás óta fogytam is 7 kilót) Gondolom ez a két dolog együtt, a súlyom, és hogy nem vagyok már olyan fiatal se, egyre nehezebbé teszi hogy kelljek a férfiaknak. Eddig azért reménykedtem, hogy egyszer majd én is feleség lehetek, de ezek az elmúlt egyedül töltött évek raebresztettek hogy lehet egyedül maradok végleg.2020. máj. 9. 18:45
11/17 anonim válasza:
Az a 88kg brutál sok. Igen, emiatt nincs párod. Megcsinalható apránként. 30kg-t kellene fogynod.
Meg fogsz lepődni vékony nőként mennyivel jobb lesz a közérzeted.
12/17 anonim válasza:
A kocak senkinek sem kellenek, legalabbis normalis ferfinak, de talalhatsz magadnak ciganyt, drogost, csovit, szoval van lehetoseged, elotted az elet vagy esetleg lefogysz.
13/17 anonim válasza:
Én 160 centihez vagyok 100 kg és soha nem volt problémám az ismerkedessel, szal elhiheted nem a kinézeted a gond.
14/17 anonim válasza:
Nem tudom mennyire tűnsz kövérnek.Mert én 165/75 nálam az már nagyon bomba alak,bár én nehéz vagyok🤣,és tudom hogy van olyan is aki 70 kilósan nagyon kövérnek tűnik.
15/17 anonim válasza:
Az a baj, hogy végletekben gondolkodsz. A jelenlegi állapotod és a -35 kg között vannak átmenetek is. Szerintem inkább egy reálisabb célt tűzz ki magad elé, pl. 10 kg fogyást. Ha ez megvan, akkor bevállalhatsz újabb 10-et, ami szerintem már elegendő is lesz ahhoz, hogy vonzóbbnak érezd magad és mások is annak találjanak. 28 évesen már nem kell 50 kilósnak lenned. De azt már sokszor leírtuk itt, hogy a számok önmagukban csak számok. Valóban lehet egy nő vonzó a te magasságod mellett 75 kilóval is, meg látszhat kövérnek 65-tel is. Ilyenkor szoktuk kérni, hogy linkelj egy képet, ha nem is saját magadról, de egy hozzád hasonló testalkatú nőről, úgy könnyebb érdemlegesen válaszolni.
16/17 anonim válasza:
"De mennyire más egy fitt, kisportolt 65 kiló mint egy kövér test"
Így van! Nem a kilókat kell nézni, hanem az alakot. Van aki 60-65 kilósan is vonzó, mert fitt, van akin 5-10 kilóval kevesebben is lóg a zsír (skinyfat).
De a legfontosabb, hogy el kell kezdeni, a legtöbb ember meg csak odáig jut, hogy nyafog, hogy most akkor neki 20 vagy 30 kilót kellene e fogynia, pedig igazából 1-et kell. Az elsőt, aztán ha az megvan, jöhet a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!