Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szeretnék valaha csalàdot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretnék valaha csalàdot, akkor az egyetlen esélyem a 35kg fogyàs? 28/n

Figyelt kérdés
Mindig kövér voltam, kisgyerekként is, szóval nem igazán tudom hogy milyen lenne az élet normàlisan, vagy mennyivel lenne könnyebb a parkeresés. De azt tudom, hogy jelenleg nagyon nehéz, szinte lehetetlen. Lassan 2 éve vagyok egyedül. Előtte voltak párkapcsolataim, mindig neten ismerkedtem, de mostanában valamiért az sem megy (pedig a legutóbbi szakítás óta fogytam is 7 kilót) Gondolom ez a két dolog együtt, a súlyom, és hogy nem vagyok már olyan fiatal se, egyre nehezebbé teszi hogy kelljek a férfiaknak. Eddig azért reménykedtem, hogy egyszer majd én is feleség lehetek, de ezek az elmúlt egyedül töltött évek raebresztettek hogy lehet egyedül maradok végleg.
2020. máj. 9. 18:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen magas vagy most és hány kg? Miért gondolod, hogy soványabban sokkal kelendőbb lennél?
2020. máj. 9. 18:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Azért gondolom, mert nálam nem arról van szó, hogy sikertelen randijaim vannak, hanem egyáltalán nincs is randim. Személyesen, utcán, beülős helyen sem néz ràm senki, szóval biztos hogy a külső a probléma forràsa. Amúgy 163/88
2020. máj. 9. 18:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Legyünk őszinték, a férfiak nagyon nagy többségének nem jönnek be a túlsúlyos nők, természetes hogy emiatt nehezebb neked párt találnod mert alapból hátrányból indiulsz. De ez nem zárja ki hogy legyen valakid, csak olyat kell keress akinek így is tetszel, vagy a másik opció hogy lefogysz és akkor több esélyed lesz, de viszont akkor sem garantált hogy lesz párod csak emiatt.
2020. máj. 9. 18:56
 4/17 anonim ***** válasza:
22%

Nőként még lefogynod sem kell, a férfiak egy részének mindegy csak luka legyen, szöval csak a te igényeiden van a hangsúly

Amúgy ha vonzó szeretnél lenni akkor pedig csak a fogyás a megoldás, és tutira segít is ha sikerül

2020. máj. 9. 18:57
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
Én is 85-90 körül vagyok és én egy fizika munkát végző 187 centis férfi vagyok egy kisebb pocakkal, szóval lehet hogy emiatt nem néznek meg olyan sokan.
2020. máj. 9. 18:58
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Ha módodban áll lefogyni, akkor érdemes, növelné az esélyeidet. Az is számít, hogy az arcod milyen. Én 6 éve vagyok egyedül sovány, csúnya arcú nőként. Szóval a normál súly és a szép arc rengeteget számít, ugyanakkor szerencse kérdése is ez az egész.
2020. máj. 9. 19:00
 7/17 anonim ***** válasza:
79%
Magadért is fogynod kéne legalább 30at :/
2020. máj. 9. 19:04
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

Már csak saját magad miatt is érdemes lenne lefogyni, most nem azért. Egyrészt az egészséged, másrészt az önbizalmad miatt is, plusz ha szeretnél anya lenni, akkor a túlsúly a fogamzóképességet erősen befolyásolja (negatív irányba).

De igen, nyilvánvalóan több férfinak bejönnek a karcsú, vagy legalább normál testalkatú nők, mint a túlsúlyosak, ez egyértelmű. Nagyobb tömegből meríthetsz, jobban tudsz válogatni neked megfelelő párnak valót.

2020. máj. 9. 19:08
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Normális hangvételű privát üzenetre visszairhatnál, az nagyban növelné az esélyeidet.
2020. máj. 9. 19:09
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem 20 kilót is bőven elég lenne leadnod. Én olyan magas vagyok, mint te, 80 kilóról indultam február elsején, most 68 vagyok. Nem szenvedek, nem számolok kalóriákat. Meg lehet csinálni. És igen, több esélyed lesz párkeresésben is sikered. Nem kell azon görcsölnöd, hogy vékony legyél, csak étkezz tudatosan, egészségesen és mozogj sokat. Ha nem vagy vékony alkat, lehet hogy 60-65 kilónál áll meg majd a mérleg. De mennyire más egy fitt, kisportolt 65 kiló mint egy kövér test...hidd el, nem kell szenvedned ahhoz, hogy átalakulj és az önbizalmad is több lesz.
2020. máj. 9. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!