Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikeres férfiaknak, , jár" a 20+ évvel fiatalabb barátnő? Az itteni nők ezt miért ítélik el? Holott ez rendkívül gyakori manapság, hogy 20 évvel fiatalabb nőket látok kézen fogva 45+ éves férfiakkal.
Nem vagyok irigy, lecserélt feleség, 25 sem vagyok még, de járna a fene apám korabeli pasival.
"rendkívül gyakori "
Érdekes, én nem látok. Sokkal inkább korban összeillő párokat. Amúgy meg pénzért venni erre fogékony nőket nem nagy kunszt.
# 13
És tényleg. :D
Én 28 évesen is fiatalabbnak nézek ki ennél a csajnál.
Most megneztem a cikket amugy. Tiesto, oke xDDD Azert egy dollarcsilliardos mindenki altal ismert DJ-t ne hasonlitsunk mar a “ferfiakhoz” mint csoporthoz. Nem azert van fiatal noje, mert “jar neki”, hanem mert ugy alakitotta az eletet, hogy ennek hatasara siman valogathatott boven a nok kozott es ezt valasztotta. Neki is vannak nok, akik nemet mondananak. De vegyunk egy atlagos magyar 45-50 evest akinek mondjuk a “van penze” azt jelenti, hogy egy kozepes kisvallalkozast visz, amin mondjuk epp annyi nyeresege van, hogy fent tud tartani egy par evvel ezelotti, viszonylag normalis autot es ujepitesu lakasban el egy fejlodo keruletben. Az azert nem az a high life aminek egy no sem tud ellenallni xD Ja, es ez akkor egy kis reteg, a legtobb 45-50 koruli magyar ferfi gyari munkas, raktaros, mezei irodista atlagfizuval, esetleg mar tul van 1-2 eloleptetesen, talan van egy kozepes allapotu sajat lakasa, stb. Azok ajulnak el az oregemberek “stabil egziszteniciajatol”, akik olyan csaladbol jonnek, akik semmit nem tudnak neki biztositani + ok maguk nem erzik magukban a vagyat / erot hogy onmaguk erjenek el barmit, nem akarnak alberletre kolteni, nem akarnak otthon lakni, ok azonnal akarjak a stabil hatteret erofeszitesek nelkul. Ergo itt is csak az anyagi helyzet amivel nyernek az oreg ferfiak, csak a szint mas, egy atlagos magyar idos ferfi nem fog ilyen szupermodell kulseju fiatal csajt felszedni, hanem maximum egy normalisan kinezu, egyszeru lanykat.
Nem itelem el, mert nem az en eletem, nem nekem kell agyba bujnom egy nagyapoval. De amit itt allitanak sokan, hogy ez teljesen atlagos jelenseg lenne es minden no vevo az oreg palikra, az egesz egyszeruen hazugsag. Van egy reteg, akik vevok rajuk, altalaban azok a lanyok, akik minnel hamarabb anyagi biztonsagban akarjak erezni magukat, ennyi. A nok nagyobb szazaleka pedig vagy kepes ezt magatol elerni, vagy hajlando kibirni azt a par evet fiatalkent a szinten fiatal parjaval, amig ketten felepitenek valamit, vagy sosem erik el azt a szintu anyagi biztonsagot, de a prioritas mashol van nekik es inkabb lemondanak rola.
Nem itelem el, csak nem ertem.
Huszonevesen egy akkori 40-es pali remenytelenul oreg volt, penzestul-mindenestul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!