Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki megbántás nélkül, hogy már nem érdekel?
Kb 1 hónapja megismertem egy srácot közösségi oldalon, az elején nagyon sokat beszéltünk, de mára már napi max pár szót.
Nem csúnya srác, de egyáltalán nem az ideálom, barátaim szerint is egyáltalán nem illünk össze, de azért gondoltam adoj neki egy esélyt, mert nem a külső a legfontosabb. Viszont a belső sem fogott meg annyira, hogy én bármit akarjak tőle. A srác 19 éves (én 21), de teljesen felnőttként tud gondolkozni stb, szóval a korkülönbség nem is lenne baj. Olyan személyisége van, hogy próbálna engem "irányítani", ami teljesen olyan, mint az előző kapcsolatom volt és azt nem szeretném mégegyszer átélni :D
Próbáltam "tesztelni" magam, hogy ha egésznap nem beszélünk, akkor hiányzik-e, de egyáltalán nem, sőt jobb érzés is volt, hannem beszéltem vele.
A lényeg, hogy teljesen más a személyiségünk, egyáltalán nem illünk őssze, és ezt valahogy kedvesen megbántás nélkül szeretném elmondani neki. Semmi olyan nem történt még, hiszem csak pár hete beszélünk, de nekem bőven elég volt ennyi.
Ötletek hogy hogyan lehetne ezt kedvesen elmondani neki?
Női-férfi szótár rovat következik
"az elején nagyon sokat beszéltünk, de mára már napi max pár szót."
Ahogy gyűltek a matchek, egyre inkább háttérbe szorult a kis átlaggyerek.
"Nem csúnya srác, de egyáltalán nem az ideálom"
Nem úgy néz ki, mint Jason Momoa/Ryan Gosling/Hugh Jackman, stb.
"barátaim szerint is egyáltalán nem illünk össze"
Ha kiderül, hogy pszichopata a barátaimból készült vudu babákat fogja szurkálni, nem az enyémet. Egyébként ha úgy nézne ki, mint a fent említett ideálok, akkor nem érdekelne semmi, még a családomat is megtagadnám érte és háremhölgye lennék életem végéig.
"de azért gondoltam adoj neki egy esélyt, mert nem a külső a legfontosabb"
Okos lány már 21 évesen nézi a hosszútávú jövőképet és az egzisztenciát is.
"Viszont a belső sem fogott meg annyira, hogy én bármit akarjak tőle."
Egzisztencia terén is csóró vagy átlagos és a családja sem az a naiv típus, aki elviselné, hogy közös legyen a nagyi örökségéből vásárolt közös lakás.
"Olyan személyisége van, hogy próbálna engem "irányítani", ami teljesen olyan, mint az előző kapcsolatom volt és azt nem szeretném mégegyszer átélni :D"
Az ilyen irányítgatósdit csak arabnak, négernek, töröknek vagy esetleg milliárdos Christian Grey formáknak tűröm el. Egyébiránt engem férfiállat ne merészeljen irányítani, autonóm öntörvényű nő vagyok. Mohamednél meg Jamalnál sem szerettem, de valahogy náluk mindig gyönge, törékeny kiscicává váltam a karjaikban.
"egyáltalán nem illünk őssze, és ezt valahogy kedvesen megbántás nélkül szeretném elmondani neki."
Még most is önző módon csak a saját egómat nézem és különben is rettegek lezárni dolgokat, mert ha nyitva hagyok kapukat magam mögött, akkor mindig lesz aki szórakoztat, egy hétköznap éjjel is lesz 2-3 zöld pötty, aki instant válaszol az érzelmi nyomoromra és ápolgatja a lelkem reménykedve benne, hogy hátha most már elnyeri méltó jutalmát, a nő kegyeit. Ezt a reményt pedig semmiképp sem szeretném megölni. Úgyhogy kreatív ötleteket várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!