Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondoltok arról, ha a lánynak csak 2-3 jó barátnője van és nincs nagy baráti köre? Nagy hátránynak számít?
Nagy baráti kör csak ámítás. Senkinek sincs sok igaz barátja. 2-3 emberre lehet mondani, hogy barát, a többi csak haver. Ezek tűzbe mennének érted, míg a maradék rögtön elpártol, ha valami baj van.
Mivel én így gondolkozom, teljesen normálisnak tartom ha ennyi barátod van.
35F
Nekem is 1-2 van, baráti köröm meg egyáltalán nincs, nem is volt.
Ezzel a 2emberrel se találkozom minden nap, egyikkel már több mint 1éve nem találkoztam, másikat meg 2hónapja láttam utoljára.
Szóval nem zavarna, nagy nyüzsgés sokszor nekem már sok. 😊
25/f
Dehogy is.
Nekem is 2 barátom van, de már ők sem laknak közel így nagyon ritkán találkozunk. Lett gyerek család így más náluk a helyzet.
Nem tudom, én azt se szeretem, ha a páromnak (férfinek) nagy baráti köre van!
Pár barát, hever oké, akikkel néha ide oda megy! De nekem nem hiányzik, hogy mindig menni keljen evvel avval talizni!
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!