Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit gondoltok arról, ha a lánynak csak 2-3 jó barátnője van és nincs nagy baráti köre? Nagy hátránynak számít?

Figyelt kérdés
Elsősorban 25-35 közöttiek körében, az ő válaszaikat várom!
2020. máj. 8. 09:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek barátaim, sose volt ez hátrány ismerkedésnél, kapcsolatokban. A férjemet sem zavarta soha. 28/N
2020. máj. 8. 10:24
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Örülnék neki, múltkor láttam tinderen egy csajt aki kiemelte hogy rengeteg barátja van és hogy mindig ők az elsők. Ez azért is gáz mert velük valószínűleg többet foglalkozik majd mint velem, ráadásul ha ennyi barátból nem talált párt magának akkor elég nagyok lehetnek az elvárásai/sok a friendzone ember körülötte.
2020. máj. 8. 10:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Nagy baráti kör csak ámítás. Senkinek sincs sok igaz barátja. 2-3 emberre lehet mondani, hogy barát, a többi csak haver. Ezek tűzbe mennének érted, míg a maradék rögtön elpártol, ha valami baj van.

Mivel én így gondolkozom, teljesen normálisnak tartom ha ennyi barátod van.

35F

2020. máj. 8. 10:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is 1-2 van, baráti köröm meg egyáltalán nincs, nem is volt.

Ezzel a 2emberrel se találkozom minden nap, egyikkel már több mint 1éve nem találkoztam, másikat meg 2hónapja láttam utoljára.

Szóval nem zavarna, nagy nyüzsgés sokszor nekem már sok. 😊

25/f

2020. máj. 8. 11:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Dehogy is.

Nekem is 2 barátom van, de már ők sem laknak közel így nagyon ritkán találkozunk. Lett gyerek család így más náluk a helyzet.

2020. máj. 8. 15:09
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Az lenne a baj inkább ha a férfinak nincs barátja, vagy alig Nőknél semmi sem számít lassan
2020. máj. 8. 21:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én azt se szeretem, ha a páromnak (férfinek) nagy baráti köre van!

Pár barát, hever oké, akikkel néha ide oda megy! De nekem nem hiányzik, hogy mindig menni keljen evvel avval talizni!

N27

2020. máj. 9. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!