Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdenek el egyesek tinderen követelőzni, ha nem válaszolok 10 percig?
Azért, mert nem szereti senki, ha hülyének nézik. Ha már az ismerkedés elején, amikor a LEGNAGYOBBNAK KÉNE LENNIE A VONZALOMNAK ÉS A KÍVÁNCSISÁGNAK is több vasat tart a tűzben, akkor annyit is ér.
A Tindert nem ismerem, de tudod vannak olyan dolgok, hogy online állapot.
Senki nem várja el, hogy csak körülötte forogjon a világ (aki igen azzal nem érdemes ismerkedni), de az rosszul esik, mikor annyit nem böffent oda, hogy "xy barátnőmmel videochateltem 2 órán át és ezért nem írtam" vagy "most a Facebook falamat görgettem meg olvasgattam".
És ezek után, ha valaki így viselkedik ne csodálkozzon, hogy nincs normális pasi komoly kapcsolatra, mert már az ismerkedéskor hazug nőre normális ember nem pazarol időt, hanem keresi tovább azt a normális lányt, aki ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!