Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a jobb csaj tetszik nekem ha a barátnőnek bejövök?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor fordul elő velem hogy két barátnő beszélgetésbe elegyedik velem vagy én szólítom le őket. Mindig úgy alakul hogy a kevésbé szép az akinek bejövök, aki nekem tetszene annak egyáltalán nem.

Pl márciusban még sétáltattam a kutyámat és két csaj jött szembe, suttogtak egymásnak, vihogtak, néztek engem. Mosolyogtam rájuk, majd vissza is fordultak, akkor gyorsan bedobtam hogy “kéne egy kis segítség a kutyasétáltatásban, nem jöttök?” És utána beszélgettünk. Az egyik lány 170 cm, természetes szőke, zöld szemű, kis mell-kerek fenék, jó test, szép mosoly, kikapós szövegek, a másik 155 cm, fekete hajú-szemű, nagy mellű, nagy fenekű, nem mert mosolyogni, zavarban volt, kicsit elhízott. Én végig a jó csajt akartam, rá mentem. Vele is beszélgettem szinte végig, a másik szinte meg se mert szólalni. Megadta az elérhetőségeit a jobb csaj, majd miután üzeneteztünk egy csomót, bedobta, hogy átmentem a teszten és úgy örül hogy talált valakit magának a barátnője aki ilyen rendes! Aztán nem is beszéltem egy szónál többet azzal a csajjal, nem is kezdtem ki vele. Már a randit szervezte nekünk amikor mondtam hogy nekem ő tetszik. Erre felháborodott hogy én a barátnőjéhez illek és különben is az mondta hogy szólítsanak le, ő magától soha nem állt volna le velem. És hogy milyen szemét vagyok, becsaptam a csajt!

Ilyen eset ami majdnem ugyanígy zajlott előfordult már 20-25 alkalommal. Nekem mindig a szebbik csaj jön be, én meg a nem annyira szépnek. Különben is, hogy lehet barátnőknek ennyire más ízlése? Hogy az egyik odavan értem, a másik meg sértésnek veszi a közeledésemet?

2020. máj. 7. 09:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Attól hogy nem vagyok itt siránkozó, nőket szidó szánalom és jobban nézek ki meg sokat is adok magamra, voltak szép nőim, akkor már a csajok nagymesterének kéne lennem? Introvertált típus vagyok de nem a szótlan autista fajta. Vannak nők akiknek bejönnek a komolyabb témák, a túrázás, a külföldi utazás kettesben, a kutyázás és a sok együtt töltött idő. Nem mindenki bulicsászár típus.
2020. máj. 7. 18:37
 12/13 anonim ***** válasza:
30%
Kérdezō, már bocs, de talán a kérdésben szereplō “jobb csaj” is kérdezhetné, hogy miért épp egy unalmas introvertált típusoknak jön be? Ennyi errōl, az élet nem kívánságkosárxD Ō is azért utasított vissza, mert nem akar becsapni téged....
2020. máj. 9. 09:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Neked mindenki unalmas, aki nem extro, ugye? :D

Eléggé kapufa a válaszod.

2020. máj. 9. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!