Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tetszik egy eladó csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy eladó csaj hogy hívjam el?

Figyelt kérdés

Járjak sokat abba a boltba és mindig beszélgessek vele egy kevese, hogy próbáljon megkedvelni, vagy tegyek mindent egy lapra és valami jó szöveggel hívjam el vagy kérjem el a számát?

Az nagyon gáz duma, hogy ha megkérdezi, hogy adhat-e még valamit és én meg azt mondom, hogy még a telefonszámod?

2019. júl. 5. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Ha szingli:

-Adhatok még valamit ?

-Igent egy vacsorameghívásra. :)

Ha a hapsijával épp akkor fejezi be a csőrözést:

-Adhatok még valamit ?

-Ugyan ezt, meg egy liter tejet és/vagy 4 zsemlét.

32/f

2019. júl. 5. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem aranyos a válasz az "adhatok még valamit" kérdés után.

Ha nem-et mondd, mert szerintem azt fog akkor továbbra is járj oda mosolygósan és még kedvesebben.

Abban semmi rossz nincs, ha a tudatalattijába próbálsz férkőzni.

Egy idő után, ha te is bejössz neki tuti elkezd alakulgatni egy kis beszélgetés, flört szép lassan.

Ha nem, akkor van még pár bolt, ahova benézhetsz. :)

2019. júl. 5. 15:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudhatom, hogy van-e pasija.
2019. júl. 5. 15:40
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkor a telefonszámos szöveg jó?

Nah akkor majd elsütöm

2019. júl. 5. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Vedd meg, ha elado.
2019. júl. 5. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Én csak simán megkérdezném, hogy műszak után felfektethetem-e az asztalra.

Eddig mindig működött.

2019. júl. 5. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A telefonszámos dolog szerintem is jópofa :)

Amúgy baráti körömben az egyik pár pont így jött össze. A srác sokat járt a boltba, ahol a lány eladó volt (de ezt úgy értsd, hogy félreérthetetlenül, minden nap és pont akkor, amikor a lány volt az eladó, valahogy kifigyelte a beosztását), és amikor nyugisabb időszak volt a boltban, nem volt senki, akkor beszélgetett vele, szórakoztatta, aztán egyszer elhívta randira. Már együtt is élnek azóta, szóval bejött a dolog, nyilván nem egyedi eset szóval talán neked is összejöhet :)

2019. júl. 5. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
na igen az adhatok még valamire én azt szokom mondani hogy egy zsák huszezrest :D ezen nevetni szoknak mindig! főleg a mekiben vagy valamilyen kajáldában
2019. júl. 5. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!