Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy bolti eladó csaj, ahova járok, hogy lehet a tudtára adni, hogy ha esetleg nemet mondana ne legyen ciki utánna?
Az egód és amit akarsz, olyan halmaz, melynek nincs metszete. Közelítsd a kettőt szerintem.
31/f
Amíg visszatart az hogy utána cikinek érzed ha visszautasít ,addig úgysem fogsz kezdeményezni.
Szerintem kapásból nemet mond mivel tuti hogy sokan bepróbálkoznak nála.
Ha nagyon komolyan gondolod ,szerintem az lenne a célravezető, ha kis ajándékokkal lepnéd meg , nem kell mindennap mikor mész , nem is kell rögtön szóbahozni hogy tettszik neked. Ha elfogadja ,később kialakulhat egy beszélgetés alkalmanként , aztàn végül elhívhatod randira.
"Az egód és amit akarsz, olyan halmaz, melynek nincs metszete. Közelítsd a kettőt szerintem. "
Egyébként mi az, aminek alapján ezt kinyilatkoztatod?
Nem tudom, a kérdező egóját mennyire ismered, de tegyük fel, hogy ismered.
Az, hogy "és amit akarsz", ott viszont semmi infód nincs. Egy lány, aki a boltban dolgozik, ennyi. Nem tudod, hogy jó csaj, helyes csaj, átlagos csaj, milyen csaj.
Kinyilatkoztatsz valamit, amiről fogalmad sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!