Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem volt még fiúm mert sasorrom van? 22L
Nem. Ezt pont hogy valaki még szexinek is találhatja. Amiket egy korábbi válaszoló linkelt, képeken lévő nők, nekik is ad egyfajta szexepilt ez a fajta orr.
Ez nagyon-nagyon kicsi, ha nem 0 részét teszi ki annak, amiért még nem volt fiúd.
11.
Én az adóvevő fülű vagyok
Hát szerintem meg van benne valami. A pisze orrú nők körül donganak a férfiak. Ettől még persze lehet párod, de nehezebb dolgod lesz, mint egy pisze orrúnak.
De én nő vagyok, a véleményem nyilván nem ér fel a férfiakéval, de jártam levelező fősulira, ahol már családos nők is voltak, akiknek közülük pisze orra volt, dongtak körülöttük a szintén családos lovagok, a többi nővel senki se foglalkozott.
Az 1-es megadta az alaphangulatot és most itt vicceskednek a népek :). Ne vedd magadra.
Nincs baj azzal az orral. A sasorr pont ugyanúgy édeskevés a nemtetszéshez, mint a "szép" orr a tetszéshez.
Az enyém is kicsit görbe, csontos, és bár még mindig szívesen elcserélném egy szép, egyenes orra, azért egészen békében éldegélek vele. Nem nézegetem szomorúan a tükörben, és mikor ismerkedtem, olyankor sem jutott eszembe, hogy jaj hogy néz ki az orrom, biztos a másikat taszítja majd.
Sőt, mondok jobbat. Döbbenten vettem észre kamaszkorom vége felé, hogy némelyik pasinak, akit igencsak vonzónak találok, kimondottan görbe orra van. Azt gondoltam, "nahát, dehiszen a görbe orr csúnya, a sajátommal is ezért nem vagyok elégedett. Hogy tetszhet ez nekem mégis?" Aztán észrevettem a sasorral is gyönyörű, bájos, szexi színésznőket, hírességeket is, akikre szívesen hasonlítottam volna. És akkor rájöttem, hogy lótúrót sem számít a görbe orr. Az, hogy még mindig kicsit szépséghibaként tekintek a sajátomra, nem reális, csak a közepesen enyhe (közepesen súlyos?) önbizalomhiányom talált bűnbakot az orrom "személyében".
És így is lett párom, olyan férjem, akit igazán jó pasinak találok, külsőre is, belsőre is.
Fel a fejjel, szeresd az arcod! :)
nem hiszem, inkább akkor már az orrod miatti önbizalomhiány miatt
szerintem egyáltalán nem vészes az orrod, én sokkal rosszabbra számítottam mielőtt megnyitottam a képet
A képen amit belinkeltél a nőnek mélyharapása van (ez pont a bulldogharapás ellentéte úgy tudom), tehát az alsó állkapocs hátrébb van. Ettől lesz az arcszerkezet ilyen.
Amúgy szerintem ez nem lehet kizáró ok. A túlsúly tényleg ront az összképen, de még akkor se annyit hogy senkid ne legyen, nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!