Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nem volt még fiúm mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem volt még fiúm mert sasorrom van? 22L

Figyelt kérdés

[link]

Kb ilyen a profilom, ez lehet a gond?

2020. máj. 6. 20:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
34%-os te vagy a sasorrú 27 éves srác? :D
2020. máj. 6. 21:26
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ezt pont hogy valaki még szexinek is találhatja. Amiket egy korábbi válaszoló linkelt, képeken lévő nők, nekik is ad egyfajta szexepilt ez a fajta orr.

Ez nagyon-nagyon kicsi, ha nem 0 részét teszi ki annak, amiért még nem volt fiúd.

2020. máj. 6. 21:26
 13/26 Kornikus00 ***** válasza:
100%

11.

Én az adóvevő fülű vagyok

2020. máj. 6. 21:28
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez egyáltalán nem durva. Az önbizalomhiányod viszont hatalmas probléma!! 🤔
2020. máj. 6. 21:35
 15/26 anonim ***** válasza:
71%

Hát szerintem meg van benne valami. A pisze orrú nők körül donganak a férfiak. Ettől még persze lehet párod, de nehezebb dolgod lesz, mint egy pisze orrúnak.

De én nő vagyok, a véleményem nyilván nem ér fel a férfiakéval, de jártam levelező fősulira, ahol már családos nők is voltak, akiknek közülük pisze orra volt, dongtak körülöttük a szintén családos lovagok, a többi nővel senki se foglalkozott.

2020. máj. 6. 21:46
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-es megadta az alaphangulatot és most itt vicceskednek a népek :). Ne vedd magadra.

Nincs baj azzal az orral. A sasorr pont ugyanúgy édeskevés a nemtetszéshez, mint a "szép" orr a tetszéshez.

Az enyém is kicsit görbe, csontos, és bár még mindig szívesen elcserélném egy szép, egyenes orra, azért egészen békében éldegélek vele. Nem nézegetem szomorúan a tükörben, és mikor ismerkedtem, olyankor sem jutott eszembe, hogy jaj hogy néz ki az orrom, biztos a másikat taszítja majd.

Sőt, mondok jobbat. Döbbenten vettem észre kamaszkorom vége felé, hogy némelyik pasinak, akit igencsak vonzónak találok, kimondottan görbe orra van. Azt gondoltam, "nahát, dehiszen a görbe orr csúnya, a sajátommal is ezért nem vagyok elégedett. Hogy tetszhet ez nekem mégis?" Aztán észrevettem a sasorral is gyönyörű, bájos, szexi színésznőket, hírességeket is, akikre szívesen hasonlítottam volna. És akkor rájöttem, hogy lótúrót sem számít a görbe orr. Az, hogy még mindig kicsit szépséghibaként tekintek a sajátomra, nem reális, csak a közepesen enyhe (közepesen súlyos?) önbizalomhiányom talált bűnbakot az orrom "személyében".

És így is lett párom, olyan férjem, akit igazán jó pasinak találok, külsőre is, belsőre is.

Fel a fejjel, szeresd az arcod! :)

2020. máj. 6. 22:08
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem, inkább akkor már az orrod miatti önbizalomhiány miatt

szerintem egyáltalán nem vészes az orrod, én sokkal rosszabbra számítottam mielőtt megnyitottam a képet

2020. máj. 6. 22:23
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nincs gond a sasokkal, ha roka szemed volna se volna gond...
2020. máj. 6. 22:31
 19/26 anonim ***** válasza:

A képen amit belinkeltél a nőnek mélyharapása van (ez pont a bulldogharapás ellentéte úgy tudom), tehát az alsó állkapocs hátrébb van. Ettől lesz az arcszerkezet ilyen.

Amúgy szerintem ez nem lehet kizáró ok. A túlsúly tényleg ront az összképen, de még akkor se annyit hogy senkid ne legyen, nyugi :)

2020. máj. 6. 22:50
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ismerősöm, akinek kifejezetten jól áll a "sasorr", ráadásul neki még nagyobb is ennél, mégis szép csaj.
2020. máj. 6. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!