Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni férfiak miért háborognak azon, hogy a nők olyan párt keresnek, aki tetszik nekik?

Figyelt kérdés

Ők olyan nőt keresnek, aki nem tetszik?

Vagy úgy vannak vele, hogy mindegy, csak legyen valakijük és meg vannak sértődve, ha valaki másképp áll hozzá?

2020. máj. 5. 19:58
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
42%

#30: Na, íme egy újabb fotel-pszichológus, aki látatlanban pár komment alapján komplett szakmai véleményt "tud" kiállítani. Vicc.

Sőt, itt a fórumon elsöprő többségükben pont, hogy egy csomó buta tyúk nyivákol folyamatosan amiatt, amiről már beszéltem. De gondolom azokat te figyelmen kívül hagyhatod, mert csak így lehet "igazad". Mentálhigiénés orvosra inkább annak lenne szüksége, aki védi a ribizliket, mint pl te.

2020. máj. 6. 00:35
 32/39 anonim ***** válasza:
18%
Nem hagyom figyelmen kívül, ha linkelsz rá példáKAT. Ha már "egy csomó" buta tyúkra hivatkozol.
2020. máj. 6. 00:41
 33/39 anonim ***** válasza:
52%

Persze, majd azzal töltöm az éjszakát, hogy neked keresgélek. Kapsz kettőt, hogy érezd azért törődtem veled, mert látom a figyelmemért esedezel.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Az a vicc sokszor még a nők zenéi is erről szólnak:

https://www.youtube.com/watch?v=8nBFqZppIF0 Hű, mekkora szemét volt a csávesz. Őt G-Eazy megcsalta amúgy, na de megérte a menőcsávó után loholni.

https://www.youtube.com/watch?v=QjIRpxxVpcQ Mekkora gané! De azért megbocsátana neki, meg siratja évekig! Szegény, mindjárt megsajnálom. :(

Amúgy nem arról van szó, bírom ezeket a zenéket, de érdekes, hogy a szomszéd gyerekről egyik se énekel, a "rosszfiúk" meg rögtön dalt kapnak. És nem ritkán csöpögnek a férfigyűlölettől is, mintha legalábbis szomszéd Pisti is felelős lenne azért, hogy ő ki alá feküdt be. Bár a nők számára ő nem is létezik, szóval logikus, hogy figyelmen kívül hagyják.

Ez meg arról, hogy a nők mindig fölé választanának: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Rengeteg ilyen volt már és még lesz is, érd be ennyivel, de ha legközelebb ehhez hasonlót látsz jusson eszedbe ez a beszélgetés.

2020. máj. 6. 01:04
 34/39 anonim ***** válasza:
55%
De amúgy mondhatnám A szürke ötven árnyalatát is, ha már ennyire belejöttem a popkultúrális utalásokba. Egy egész könyvsorozat van arra felhúzva, hogy milyen jó is egy hedonista, nárcisztikus pszichopata után nyáladzani, és nők/lányok millió falták ezt be. Tényleg nem kell ahhoz messzire menni, hogy a valóságban vagy az itt feltett kérdésekben is találj ilyet, csak valamiért azokat figyelmen kívül akarjátok hagyni.
2020. máj. 6. 01:20
 35/39 anonim ***** válasza:
77%

A kérdés eleve ferdítés. Nem azon megy a háborgás, hogy a nők csak nekik tetsző párt keresnek. Ez teljesen természetes, egyébként a férfiaknál is.

A felháborodás annak szól, amikor (maradjunk itt a Gyakorin) néhány nő komplett listával áll elő a kinézetre, személyiségre, iskolai végzettségre... kihegyezve. Mert megállapították magukról, hogy nekik ez igenis jár és ebből semmit nem engednek akkor sem, ha végül egyedül maradnak. Mindezt pedig megmagyarázzák azzal, hogy "inkább vagyok egyedül, mint egy rossz kapcsolatban". Csak kérdem én, biztos hogy rossz lenne az a kapcsolat attól, hogy egy férfinak pl. nincs felsőfokú végzettsége? Esetleg 2-3 centivel alacsonyabb/magasabb a megadottnál, vagy pár kilóval könnyebb/nehezebb? Ezen háborodnak fel sokan.

Ha egy divatáruházba bemegy 10 nő, közülük 7 be tud vásárolni magának, 3 pedig az árút fitymálva, üres kézzel jön ki, az nem azt jelenti, hogy annak a 3-nak kifinomultabb, különlegesebb az ízlése.

2020. máj. 6. 10:38
 36/39 A kérdező kommentje:
#35 ezzel egyetértek, de ugyanúgy a férfiak is előírnak dolgokat. Mekkora melle legyen, milyen haja milyen öltözködése stb. A felsőfokú végzettséget nem sorolnám ide, az alap igényesség, de az ilyen méricskélők tényleg nagyon kiábrándítóak férfiben is, nőben is.
2020. máj. 6. 11:32
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez mindkét oldalon jelen van, viszont egyik oldalon sem ér semmit.:) Ott tévednek, hogy a párválasztás sokkal inkább ösztönös, mint tudatos dolog. Bárki körülírhatja az ideálját, nekem is van, gondolom neked is. De ez semmit nem jelent, mert az összkép a fontos. Ha az rendben van, akkor vonzónak találjuk a másikat, ha nem, akkor nem. Gyakran meg sem tudjuk indokolni a választásunkat, csak mondunk rá valamit, ami szerintünk logikusnak tűnik. Akik viszont tudatosan szeretnének párt választani, azok esnek bele abba a hibába hogy listát írnak és abból nem engednek.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy a felsőfokú végzettség alap igényesség lenne. Egyrészt a végzettség önmagában semmit nem ér. Ha használhatatlan, vagy értelmetlen (valamilyen büfészak), akkor inkább ront az összképen, és nem javít. Az ilyen emberek nagyon gyakran "kivagyiak" és az életben sem tudnak átlag felett teljesíteni (sokan még az átlagot se hozzák). A mindennapokban nem gyakorlatiasak, az elméleti tudásuk viszont hasztalan, ellenben az igényeik az egekben vannak.

A másik dolog pedig az, hogy ha valóban értékes felsőfokú végzettsége van valakinek (pl. orvos, mérnők...), az sem garantálja, hogy társnak jobb lenne másoknál. Tudom, sorozat, de gondolj Dr. House-ra. Zseniális orvos, elismert szakember, de párkapcsolati szempontból béna, ráadásul antiszociális. Persze a karakter erősen sarkított, de hasonló embereket szerintem majdnem mindenki ismer.

2020. máj. 6. 13:25
 38/39 A kérdező kommentje:

Mindenkinek más az értékrendje.

Ez a nem a végzettségtől leszünk okosak dolog féligazság. Az érettségi sem tesz önmagában műveltté, mégis óriási különbség van egy érettségizett és egy nyolc általánost végzett ember között. Diplománál ez hatványozottan igaz.

Azt gondolom, akinek van igénye a szellemi fejlődésre, az továbbtanul. Akinek tanulás=pénzszerzési eszköz, annak tényleg elég a szakma is.

Azzal sosem értettem egyet, hogy csak az orvosok és mérnökök értékesek, a bölcsészeket, meg le kell nézni. Sokra becsülöm az irodalmat és a művészetet akkor is, ha nincs gyakorlati hasznuk. Ha a világ csak a gyakorlat körül forogna, nem lenne túl emberbarát hely.

Abban igazad van, hogy az intelligencia nem garantálja a párkapcsolatra való alkalmasságot, ugyanakkor a hiánya garantálja az alkalmatlanságot.

2020. máj. 6. 13:55
 39/39 anonim ***** válasza:
80%

Én ezt más oldalról közelítem meg. Mára annyi féle diploma létezik, hogy maga a megléte már kevésbé garancia bármire, mint korábban volt. Hasonlóan a több tucatnyi minőségi tanúsítványhoz, amikkel különböző termékeket ellátnak. Egy részük elavult, mások ellenőrizhetetlenek. Persze ettől maga a termék lehet nagyon jó minőségű, de akár silány is. Ugyanez van a diplomásoknál is.

"Azt gondolom, akinek van igénye a szellemi fejlődésre, az továbbtanul. "

Ezzel egyetértek, de itt a továbbtanulás szerintem nem feltétlen egyenlő a diploma megszerzésével. Egy új szakma, nyelv megtanulása, vagy a saját szakterületeden való folyamatos fejlődés ugyanilyen eredményt hozhat. De akár az is, ha valami hobbi szinten érdekel és fejleszted magad benne mindenféle papír és végzettség nélkül. Nem egy olyan embert ismerek, akinek nincs felsőfokú végzettsége, de a hobbijában messze veri azokat, akiknek van. Vagy nyelvvizsga nélkül anyanyelvi szinten beszél idegen nyelvet. Csak mert érdekelte és megtanulta.

2020. máj. 7. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!