Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok! Tarskeresesnel mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Tarskeresesnel mennyire szamit az intim meret nektek?

Figyelt kérdés

Mik a szempontok ?

Magassag

Penz

Meret

Aztan a belso?

2020. máj. 5. 07:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

" #1 Látod igazad lett :D Bár ebben nincs semmi új, ezt eddig is tudtuk :D"

Igen, igazam lett, bár elfelejtettem mondani, hogy férfi vagyok, így kaptam rögtön egy rakat privátot a témában :D

2020. máj. 5. 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 Akkor már csak ezért is megérte írnod ide :'D Én férfinak gondoltalak a kommented alapján, de akkor jól gondoltam.
2020. máj. 5. 12:12
 13/16 anonim ***** válasza:
12: csak tudnám, hogy a sok incelnek aki megállapította, hogy nekem is a magasság, a pénz, és a farok számít miért nem esik le ugyanígy, hogy férfi comment :D
2020. máj. 5. 12:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem egy üzenetet kaptam már olyan komment miatt, amiből ki se derül a nemem. Az ilyeneket nem értem.
2020. máj. 5. 14:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Aki csak gyaládkozik, annak végülis annyira nem fontos a nem.

Azokon viszont mindig röhögök, akik a nem konkrét ismerete nélkül rögtön randi/szex ajánlattal jönnek. Ok, a nem eltalálására van 50% esélye, de mellé azért mondjuk egy életkori sávot is el kellene találni esetleg nem ártana, ha mondjuk 50km-en belül élnénk...

És akkor olyan régimódi dolgokról még nem is beszéltünk, mint a vonzalom :)

Nem szoktam visszaírni az ilyen huszonéves srácoknak, hogy 10+ évvel idősebb vagyok, 10+ centivel magasabb vagyok, 10+ kilóval nehezebb vagyok náluk, és ezek a gondok eltörpülnek amellett, hogy heteró férfi vagyok :D

2020. máj. 5. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:
"Azokon viszont mindig röhögök, akik a nem konkrét ismerete nélkül rögtön randi/szex ajánlattal jönnek. Ok, a nem eltalálására van 50% esélye, de mellé azért mondjuk egy életkori sávot is el kellene találni esetleg nem ártana, ha mondjuk 50km-en belül élnénk..." Na pont az ilyenek miatt nem értem, hogy ez mire jó. Rengeteg kérdésnél van az, hogy az illető csak azért mert nő, már egyből tetszik xy felhasználónak, pedig még nem is látta.
2020. máj. 6. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!