Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könyvmoly lányok, mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyvmoly lányok, mi lenne a véleményetek, ha egy pasi egy könyvesboltban vagy a Könyvfeszten próbálna ismerkedni veletek?

Figyelt kérdés

(Jó, nyilván, ha kinyitnak a könyvesboltok és megtartják a Könyvfesztivált...)

Ha - teszem azt - a kezetekben egy-két kiválasztott kötettel bolyonganátok a polcok között, és hozzátok lépne egy pasi, valami olyan szöveggel, hogy "nahát, látom, ez X. Y. új regénye, mást is olvastál már tőle? Tényleg? Melyik tetszett a legjobban?"

Persze csak ha valóban olvasott is az adott szerzőtől. Vagy megkérdezné, hogy tudtok-e valami könnyű, szórakoztató könyvet ajánlani, tehát mindenképp a könyvekre reflektálva próbálna ismerkedni. Zavaró lenne, vagy éppen megkönnyítené az ismerkedést?

(Nyilván az, hogy külsőleg bejön-e, más kérdés.)

2020. máj. 4. 16:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
51%
#18 Csakhogy nem minden férfi egyforma.
2020. máj. 4. 18:33
 22/33 anonim ***** válasza:
78%

Na ez tényleg egy tök jó ismerkedési módszer.

Én "könyvmoly" vagyok és ha egy pasi jönne így oda, az tetszene.

De sajnos valószínű csak akkor, ha nekem is tetszik. Ehhez meg azért kell egy kis szemezgetés, esetleg mosoly, amire nem tudom, hogy ott nézelődés közben lenne-e esély.

2020. máj. 4. 19:43
 23/33 anonim ***** válasza:
78%

Lehet én vagyok a naìv, de én mindig azt hiszem az ilyen leszorítós ( és online) ismerkedéseknél, hogy csak barátkozni akarnak velem. Aztán kiderül, hogy mást akarnak.

Én is szoktam leszolìtani olykor másokat, mert tetszik a táskája, néztem azt a sorozatot ami a pólóján van, meg ilyenek, de szimplán csak barátkozás céljából.

A könyveket online veszem, mert olcsóbb, de könyves boltba is járok szétnézni, hogy mit akarok megrendelni. Antikvariumokban és az utcai mozgó könyvàrusóknàl szoktam sokat vásárolni. Utóbbinál egyszer leszólitott egy pasas..... kerültem azt a helyet egy jó ideig mert nagyon ijesztő volt a srác.

2020. máj. 5. 02:22
 24/33 anonim ***** válasza:
47%

Láttam egy cuki animáció sorozatot, ahol a könyvtárba találkozott először a srác és a lány, segített neki, aztán mindenki ment a dolgára, de nem felejtették el egymást, cuki az animáció és vicces is egyben :D, nem kérdezett semmit a lánytól, mégis sikerült neki, mert bejöttek egymásnak, azért ez lényeges dolog, anélkül nincs semmi.

https://www.youtube.com/watch?v=jUWPnwuaLn8&list=PL8ltyl0rAt..

Szerintem nem kell ezt túltolni, a természetesség a legjobb módszer, és hogy önmaga az ember, de nyilván egy könyvmoly lány ilyen helyeken található meg, de ez sem bizta, hogy könyvfesztre jár vagy könyvtárba, vagy könyves boltba, mert manapság már vannak e-book rendelések is, pláne, ha a könyvmoly lány természetvédő is, de mint minden embernek boltba kell járnia, valamit csak ott tud megvenni.

Nem lenne amúgy zavaró, ez inkább jobb ismerkedés, mert nincs ott a kényszerítő hatás, hogy az illető rátukmálja magát, és így egyiknek se kellemetlen hiszen ha nem jönnek be egymásnak akkor nem fog egyik se csalódni, hogy nem sikerült, és így könnyebben fog legközelebb ismerkedni, az is akit visszautasítottak, bár introvertált lányoknak lehet először kényelmetlen lesz a szituáció ha nehezebb volt a napja, vagy nyűgösebben ébredt, ezt azért neked is számításba kell venned, de nem csalódsz, mint az aki az utcán megy oda a másikhoz, hogy hé cicca milyen bögyös vagy típusú. Persze hogy nagy többség visszautasítja, még akkor is ha esetleg bejött volna neki.

De az előző helyzetben is be kell jönnie a pasinak a lánynak, mert akkor csak szimplán elmondhatja, hogy próbálkoztam, de nem jött össze, de nem is csalódtam, vagy csak találtam egy barátot.

2020. máj. 5. 10:44
 25/33 anonim ***** válasza:
32%

De amúgy ahogy előttem szólaló írta, van aki azt hiszi barátkozol, de egy introvertáltnak ez nem is probléma, ha mondjuk bejön neki a másik, nagy többség szeret először baráti kapcsolatot kialakítani mielőtt szintet lépne, ez az introknál egy lényeges szempont, ők nem szeretik azt ha letámadják őket egy gyors kapcsolattal. Kell a bizalom, kell hogy a kapcsolat egyben mély barátság is legyen, mert csak így tudnak megnyílni a másiknak szerelem terén is.

Náluk a szerelem= bejön+idő+barát+szerelem. Ezek lényeges képletek.

Ha extrovertált, akkor meg nincs mitől félni valód, ők jobban olvassák és adják a jeleket, ők ilyen téren jobban könyvmoly típusúak, mert jobban olvassák és adják a jeleket, mint az introvertáltak szerelem terén. Ha már a könyvmolyságról volt szó.

2020. máj. 5. 10:50
 26/33 anonim válasza:
34%
Nem tudom, igazából talán még ez a legnormálisabb ismerkedős szöveg, amit el tudnék képzelni, mindenesetre jóval rendesebb, mintha leszólítanád az utcán. Nekem mindenesetre tetszene, ha valaki így próbálna meg ismerkedni.
2020. máj. 5. 12:43
 27/33 anonim ***** válasza:
29%

Lehet, hogy válaszolnék, de rövidre zárnám a beszélgetést. Könyvesboltban vagy antikváriumban a könyvekkel vagyok elfoglalva, általában valami konkrét téma kapcsán böngészek.

Könyvfesztiválra nem járok, mert nem szeretem a kortárs irodalmat.

"4 aztán panaszkodnak a nők, hogy a férfiak nem kezdeményeznek. kérdem én, így minek?"

Én örülök, ha ismeretlenek nem kezdeményeznek. Az összes párkapcsolatom (így a mostani is) barátságból alakult, nekem máshogy nem megy.

2020. máj. 5. 14:13
 28/33 anonim ***** válasza:
47%
20-as nem vesztes semmit ha megpróbálod, még csak csalódás se ér ilyen helyzetbe, mert legalább beszélgettél egy jót, vagy segítettek ajánlani egy jó könyvet, ha nem jönne össze, ha meg igen, akkor ott az érzés, hogy de jó hogy megpróbáltad.
2020. máj. 5. 15:27
 29/33 anonim ***** válasza:
47%

22-es szerintem egy mondat el lett írva. :D

A de sajnos kezdetű. :D

2020. máj. 5. 15:28
 30/33 anonim ***** válasza:
47%
Ja nem ne hari máshogy értelmezte, nem láttam a vesszőt.
2020. máj. 5. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!