Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könyvmoly lányok, mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyvmoly lányok, mi lenne a véleményetek, ha egy pasi egy könyvesboltban vagy a Könyvfeszten próbálna ismerkedni veletek?

Figyelt kérdés

(Jó, nyilván, ha kinyitnak a könyvesboltok és megtartják a Könyvfesztivált...)

Ha - teszem azt - a kezetekben egy-két kiválasztott kötettel bolyonganátok a polcok között, és hozzátok lépne egy pasi, valami olyan szöveggel, hogy "nahát, látom, ez X. Y. új regénye, mást is olvastál már tőle? Tényleg? Melyik tetszett a legjobban?"

Persze csak ha valóban olvasott is az adott szerzőtől. Vagy megkérdezné, hogy tudtok-e valami könnyű, szórakoztató könyvet ajánlani, tehát mindenképp a könyvekre reflektálva próbálna ismerkedni. Zavaró lenne, vagy éppen megkönnyítené az ismerkedést?

(Nyilván az, hogy külsőleg bejön-e, más kérdés.)

2020. máj. 4. 16:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%

"tetszene, hogy nem csak a kinézetem, hanem az olvasnivalóm, ízlésem is érdekelné"

Nem érdekelné, csak azzal menne oda. Ugyanúgy arra gondol, mint a buszmegállós prolik, hogy jó a seegged, megbaaszna, csak eljátssza a normálisat.

2020. máj. 4. 16:54
 12/33 A kérdező kommentje:

"Ugyanúgy arra gondol, mint a buszmegállós prolik, hogy jó a seegged, megbaaszna, csak eljátssza a normálisat."

Sok csalódás ért? Esetleg mindenki csak egy darab húst látott benned?

2020. máj. 4. 17:03
 13/33 anonim ***** válasza:
77%

Valószínűleg zavarba jönnék, szerintem már nagyon ritka ha valaki nem buliban próbál ismerkedni, így teljesen ismeretlenül. De ha külsőre tetszene, és még a könyveket is szereti, hát nagy baj nem lehet én biztosan beszélgetnék vele!

Viszont ha külsőre nem jönne be, akkor szerintem én nem állnék le.

2020. máj. 4. 17:08
 14/33 anonim ***** válasza:
82%
A nyilvános helyen történő ismerkedési formák közül talán még ez a legjobb, mert van valami közös téma. Egyszer még a gimiben a könyvtárban olvastam laptopról, mikor egy srác akit addig csak látásból ismertem, odaszólt hogy "szuper az a könyv amit olvasol" . Egyből meg is volt a közös téma, kibeszéltük a könyvet, meg aztán még jó pár másikat. Kapcsolat nem lett belőle, de jó barátság igen. Szóval azt gondolom, működhet.
2020. máj. 4. 17:11
 15/33 anonim ***** válasza:
71%

"Viszont ha külsőre nem jönne be, akkor szerintem én nem állnék le."

Ez alap. Senki nem ismerkedik olyannal aki külsőrenem tetszik neki.

2020. máj. 4. 17:28
 16/33 anonim ***** válasza:
16%

Nem szokott senki bolyongani a “polcok között” egy könyvesboltban, sok volt a hollywood-i mozi....

Amúgy, ha szimpatikus az illető, örülnék neki, ha nem szimpatikus akkor meg nem.

2020. máj. 4. 17:29
 17/33 anonim ***** válasza:
28%

Nem vagyok oda érte, ha bárki idegen (legyen az nő vagy férfi) leszólít az utcán. Ha segítséget szeretnének, az más kérdés, és szívesen megmondom nekik, hogy két utcával lejjebb van a buszmegálló, de idegennekkel cseverészni a halálom. Nem ismerlek és nem érdekelsz.

Most a felszedős részébe bele sem megyek, és csak egyszerű beszélgetésként közelítem meg a dolgot: ha imádom is a könyvet, amire az ismeretlen bárki rákérdez, nem fogok pár szónál többet mondani róla, pedig a barátaimnak nagy eséllyel egy jó fél órát tudnék hadarni a véleményemről. Könyvfesztre, könyvesboltba vásárolni megyek, nem bájcsevegni. Ha valaki megszólít, az zavar, és a lehető leggyorsabban le fogom rázni.

19/L

2020. máj. 4. 17:29
 18/33 anonim ***** válasza:
28%

"Sok csalódás ért?"

Dehogyis. Csak figyelek arra, mikor a férfiak beszélnek. Mikor az igazat mondják, hogy nekik minden csak körítés, a szex a lényeg. Hogy egy férfi mindent csak a punciért csinál. Ezt férfiak mondták, mondják, én nem akarom, hogy igaz legyen, de ez van.

2020. máj. 4. 17:34
 19/33 anonim ***** válasza:
30%
Én örülnék neki, szívesen el is beszélgetnék az illetővel. Mondjuk még az életben nem fordult elő velem ilyen, sőt, igazából én nem sűrűn látok férfiakat könyvesboltokban. Egyébként milliószor jobb kezdeményezés, mint az utcán leállítás, beszólogatás.
2020. máj. 4. 17:35
 20/33 anonim ***** válasza:
47%

Gondolkodtam a könyvesbolt témán, h mégsem annyira idegen és zaklató mintha az utcán szólítanám le a nekem tetszőt, de a válaszokból levonva a következtetést inkább hagyjuk. :D

F

2020. máj. 4. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!