Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális a viselkedése? 2 napja beszélünk, de ő "már alig várja hogy egy pár legyünk"?
Sziasztok!
Azért írok ide,mert nem tudok ezzel a viselkedéssel mit kezdeni őszintén.. Nekem kicsit fura a srác és érdekel a véleményetek hogy szerintetek megéri e vele randizni/összejönni?
2 napja rámírt egy srác facen hogy szimpatikus vagyok neki és lenne e kedvem ismerkedni meg elnézést kért a zavarásért (ami ritka a szia mizus fiúk esetében)
Na mindegy visszaírtam neki mondom úgy is 1 éve szingli vagyok meg úgy kép alapján se rossz a srác..
Aztán az elején minden jól indult de már aznap hogy rámírt olyanokat mondott hogy "alig várom hogy együtt legyünk","olyan jó lesz végre egy normális boldog párkapcsolat, amit csak te adhatsz nekem, senki más","mostantól veled akarok mindig lenni" stb...
Na itt kezdett gyanús lenni a dolog még mert megkérdezte hogy szombaton nem e talizunk... Én azt mondtam hogy jövő héten szombaton érek csak rá,mert nekem őszintén túl gyors és gyanús ez a tempó..
Csak szerintem olyan az hogy "mindegy hogy ki csak legyen, tudjam haveroknak mutogatni"?
Mert én nem ilyen barátnő szeretnék lenni és szerelmes szeretnék a páromba lenni..
Szerintetek randizzak vele? Megéri?Vagy hanyagoljam?
Köszönöm szépen előre is 20/L
Nem Krisztiánnak hívják?😂
Én is belefutottam ebbe a típusba, borzalmasan gáz. De ő ezt nem érzékeli bármit mondasz neki. Szerintem a beszélgetést is fejezd be vele, a tali nagyon nem éri meg, mert jól látod, nem te kellesz neki, csak hogy valakivel ki legyen mondva, hogy járnak és ezáltal úgy érzi hogy szeretve van. Ha elutasítod, hidd el, már aznap ugyanezeket fogja írni a következő áldozatnak.
Nem Krisztiánnak hívják,kedves #21es :)
Gondoltam leírom, hogy finoman lekoptattam a srácot,hogy még nem állok készen új kapcsolatra és sajnálom..
Aztán még próbálkozott 2*rám írt hogy "legalább csak egy randi",de megkértem hogy többet ne keressen, azóta lekopott szerencsére :)
Köszönöm szépen még egyszer a válaszokat!! Megerősítettek, hogy mégse én reagálom túl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!