Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek normális a viselke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a viselkedése? 2 napja beszélünk, de ő "már alig várja hogy egy pár legyünk"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért írok ide,mert nem tudok ezzel a viselkedéssel mit kezdeni őszintén.. Nekem kicsit fura a srác és érdekel a véleményetek hogy szerintetek megéri e vele randizni/összejönni?

2 napja rámírt egy srác facen hogy szimpatikus vagyok neki és lenne e kedvem ismerkedni meg elnézést kért a zavarásért (ami ritka a szia mizus fiúk esetében)

Na mindegy visszaírtam neki mondom úgy is 1 éve szingli vagyok meg úgy kép alapján se rossz a srác..

Aztán az elején minden jól indult de már aznap hogy rámírt olyanokat mondott hogy "alig várom hogy együtt legyünk","olyan jó lesz végre egy normális boldog párkapcsolat, amit csak te adhatsz nekem, senki más","mostantól veled akarok mindig lenni" stb...

Na itt kezdett gyanús lenni a dolog még mert megkérdezte hogy szombaton nem e talizunk... Én azt mondtam hogy jövő héten szombaton érek csak rá,mert nekem őszintén túl gyors és gyanús ez a tempó..

Csak szerintem olyan az hogy "mindegy hogy ki csak legyen, tudjam haveroknak mutogatni"?

Mert én nem ilyen barátnő szeretnék lenni és szerelmes szeretnék a páromba lenni..

Szerintetek randizzak vele? Megéri?Vagy hanyagoljam?

Köszönöm szépen előre is 20/L

2020. máj. 3. 07:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

#9-essel ertek egyet.

De hogy itt mennyi onjelolt rendor nyomozo van...

2020. máj. 3. 08:38
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
Menekülj! Írd meg neki, hogy kedves vagy, de nem fog ez menni, majd tiltsd le mielőtt válaszolhatna.
2020. máj. 3. 09:34
 13/25 anonim ***** válasza:
76%

1. dilis a srác => kuka

2. azért beszél ilyen baromságokat mert azt hiszi ezt akarod hallani => kuka

2020. máj. 3. 09:51
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

"Mennyi negatív és gyanakvó ember egyrakáson. "

Ne haragudj, de az ilyen srác nem normális. Egy nap után alig várja, hogy együtt legyenek? Meg mostantól csak vele akar lenni látatlanban?

2020. máj. 3. 10:09
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

"Egy nap után alig várja, hogy együtt legyenek?"

Ebben mi olyan nagy dolog? Ha az első nap több órát beszélgettek, akkor nehogy már ennyi beszélgetésből ne lehessen valamit is leszűrni a másikból?!

Ha minden jól alakult, akkor egy érett felnőtt ember sürgeti a személyes talit, mivel jobban ott lehet megismerni a másikat. A személyes ismerkedés még mindig jobb, mint az, hogy neten csevegsz valakivel.

Ha jól érezte vele magát beszélgetés közben, akkor mi akadálya lenne a találkozónak?

Lehet, hogy érzelmileg kicsit túlfűtött volt a srác, ami a szívén az a száján.

Ezért jobb a személyes tali, mert ott könnyebb az ismerkedés. Ott úgyis kiderül, ha valami nem stimmel. Mi a fenéért pocsékolják az emberek az idejüket netes ismerkedésre, mikor ott a lehetőség a személyesre? :O Na, ez a baj a mai világgal, sokan besz.riak lettek. Félnek és gyávák a személyes kontaktusra. Akkor az ilyenek minden ismerkednek?

A kérdező meg már belemagyarázza a h..lyeségeit:

"mindegy hogy ki csak legyen, tudjam haveroknak mutogatni""

Ki mondta, hogy a srác ilyen és ezt gondolja? Nem kéne belemagyarázni, amit bele akarunk látni, mert sokszor pont az ellenkezője az igaz.

Lehet, hogy a srác örült, hogy végre talált egy normális csajt, mert eddig csak rossz tapasztalatai voltak és most végre fellélegezhet.

Ezért írtam, amit írtam. Nem hiába hazánk az egyik legpesszimistább, legnegatívabb nemzet, mert mindenhez így állnak hozzá az emberek, mint ami itt is látszik, juj, menekülj, elmebeteg, felejtős..stb.

Szóval, ha ti megismerkedtek valakivel, akivel beszélgettek több órát először, akkor ti nem várjátok, hogy újra beszélgessetek és együtt legyetek?

Nevetséges.

Legyetek már egy kicsit lazábbak és pozitívabbak.

Vagy kérdező, te hónapokat szeretnél az életedből arra pocsékolni, hogy neten "teszi neked a szépet" egy srác? A neten még a csillagokat is le tudják neked hazudni. Sőt, lehet, hogy míg te írsz egy mondatod, addig ő két másik lánynak is ír. Viszont egy személyes tali már komolyabb, mint a neten való irogatás. Persze, ez se garancia mindenre.

Régebben minden személyesen ment, ma meg már ott az internet a nagy személytelenség. És akkor csodálkoznak egyesek, hogy miért megy tönkre annyi kapcsolat.

2020. máj. 3. 10:22
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"olyan jó lesz végre egy normális boldog párkapcsolat, amit csak te adhatsz nekem, senki más"

Aki ilyet leír 2 nap után, az elmeháborodott. Jól érzed, neki mindegy ki, csak legyen valami nőnemű az oldalán. Én nem fecsérelném rá az időmet.

2020. máj. 3. 10:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez bolond. Nagyon kiéhezett. Figyeld meg, hogy pofon is vágna, ha vitatkoznátok. Menekülj.
2020. máj. 3. 10:36
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#15: felesleges ragoznod. Nem százas a gyerek, és biztos nem találkoznék vele.
2020. máj. 3. 10:42
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem találkoznék vele és a telefon számomat sem adnám meg neki.
2020. máj. 3. 11:55
 20/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok hasznos választ!!
2020. máj. 3. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!