Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként normális az ha egyfajta kapuzárási pánik sújtja az embert a párkeresés területén?
Amikor már nem tud másra koncentrálni az ember csak arra hogy valamiképp egy elfogadható partnert találjon - úgy hogy erre alig van kilátása - abból van kiút valamiképp?
26 éves koromtól vagyok képtelen túllépni ezen a témán, pedig az esélytelenség miatt nem ártana, mivel még soha az életemben még esélyt sem adták meg arra hogy megismerjenek és én őket randi keretében. Így pedig kár az egésszel foglalkozni
Az incelekhez szól a kérdés elsősorban, hogy sikerült-e nekik egy idő után elengedni ezt a témát valamiképpen?
A hobbik már nem tudnak úgy lekötni mint régen, pedig több értelme volna azokkal foglalkoznom
Voltam en itt egy idoben kokuszpucolo manager. Itt a kokuszreszelekbol csavarjak ki a zsirt, amit santan-nak hivnak es fozesre hasznaljak.
Na most teherautoval bejon a kokuszdio a gyar moge, amit leboritanak. A zoldesbarna kulso hejaval egyutt erkezik, amitol meg kell szabaditani eloszor, hogy felbe lehessen vagni a kokuszdiot. Ugy megy, hogy befogod a labad koze a foldon es van egy ilyen hosszu olloszeru feszito alkalmatossag, ami hegyes. Belevagod a kokuszdioba (nem a labadba), es szetfeszited. Es szepen korbe megcsinalod, aztan le tudod szaggatni a hejat.
Amugy igen, nalatok kevesbe szarok ezek csoves melok, mint itt. Munkavedelmi eloirasokat is nyomokban tartalmaznak, nem ugy, mint itt.
Ha nem tudsz nyelvet tanulni, az szivas. Amugy mihez ertesz?
Na a kókuszpucoláshoz valóban nem értek, csupán a györtődéshez. Komolyabb szinten nem értek semmihez igazán, így ez az életművészet sem lenne megoldás, mert nincs mi motiváljon a túléléshez, a puszta túlélés önmagában édeskevés.
A videojátékos tipp egész jó, lehet venni kéne egy jó ps-t vagy ilyesmit és egy csomó jó játékot hozzá és mindennap azt tolni, mint ezt a hülyeséget a nők kapcsán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!