Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, akik nem csajoztok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, akik nem csajoztok, hogyan kötitek le magatokat?

Figyelt kérdés
Én játszom, vagy új dolgokat/programokat tanulok.
2020. máj. 2. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
kockulok, tanulok, vállalkozásomat próbálom építgetni
2020. máj. 2. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sport, olvasás, kézműves dolgok készítése, zene hallgatás.... Meg épp mikor mi jut eszembe.
2020. máj. 2. 11:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Döglök. Nem okoz gondot napi 20 órát ágyban dögleni. Heti 5-6 napom így telik.
2020. máj. 2. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Tanulok, dolgozom, olvasok, filmet/sorozatot nézek, eszem, iszom, utazgatok, fotózok, kiverem, stb.
2020. máj. 2. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozom, zenékre vadászom, gta sanandreas, most épp rendszerezem és kategorizálom a dvd filmjeimet táblázatban, edzek, próbálom megtalálni azt a munkát, amit élvezettel tudnék csinálni. Befektetések területén képzem magam. Nemsokára lakást veszek, tehát a felújítás is leköt majd egy időre. Május végéig el kell döntenem, hogy veszek új gépet, akkor az laptop legyen, vagy pc. Visszaolvasva, de rossz nekem... :D
2020. máj. 2. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

5-ös. Átlag 20 évesek élete. Vannak akik ugyanezt teszik barátnő mellett. Befektetésekről tanulni meg kb. olyan, mint amikor egy kisgyerek járni tanul. A mindennapi élet része. Mondjuk közben jó álmodozni, meg hogy majd mekkora penge leszel pénzügyileg! :D

Én ismerek pár magányos srácot, de igazából csak elütik az idejüket mindenféle divatos baromsággal, meg belekezdenek mindenbe, amiről azt hiszik örömet okoz nekik.

2020. máj. 2. 15:03
 7/9 anonim ***** válasza:
6os a véleményedet nem kérdeztem! A kérdező kérdésére válaszoltam! Nem arról szólt a kérdés, hogy fikázd a válaszadókat. Úgy írsz, mintha a te életed lenne. Ha te írnál a sajátodról én kb le se szarnám. :)
2020. máj. 2. 15:28
 8/9 anonim ***** válasza:

6-os

"Én ismerek pár magányos srácot, de igazából csak elütik az idejüket mindenféle divatos baromsággal, meg belekezdenek mindenbe, amiről azt hiszik örömet okoz nekik." mert mit csináljanak? Itt verhodnek az a baj, lefoglalják magukat az a baj, nőnél próbálkoznak az is baj...

2020. máj. 2. 16:40
 9/9 anonim ***** válasza:
81%

Dolgozom, gitározok, kockulok, zenét hallgatok, filmeket/sorozatokat nézek, alszok és eszek, főzök vagy sütök valamit, esetleg haverokkal dumálok vagy iszogatok. Kb. ennyi az általános program.

De miért fontos ez?

2020. máj. 2. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!