Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/Biszex lányok, ti hogy csajoztok?
Ha értelmes az ember, akkor ezek a különbségek halvámyak, ha nagyon értelmes, akkor pedig nincsenek is.
A pasikkal nehezebb, megy a sok benevelt agymosásos dolog. Két lánynál, még az agymosottaknál is vanbegy ilyen belső oldottság. Kb olyan könnyű, hogy 'tetszel' 'te is nekem', és akkor együtt van programszervezés, meg otthoni beszékgetés, aztán jön magától.
Ismétlem, ez nemtől és szexualitástól függetlenül hasonlóan megy ha értelmesekről van szó, csak ugyanazon a szinten a hasonló nemmel könnyebb áthidalni a benevelt degeneráltságokat.
Én sokáig nem ismertem be magamnak, hogy ez a helyzet, úgyhogy voltam abban a szerepben is, akinek férfiak udvarolgatnak
Eleinte nagyon nem ment, mert féltem felvállalni, úgy meg nyilván nehéz ismerkedni is, ha az ember nem akarja, hogy kiderüljön, hogy vonzódik valakihez. Aztán egyszer szóbajött ez a barátokkal és onnantól elkezdett terjedni, aztán elengedtem a témát, szerencsére sokkal több pozitív visszajelzést kaptam, mint megvetést.
Mindig is szerettem "fiús" lenni, egy percig sem tétlenkedtem szerepválságban, mindig élveztem, mikor mindenki lefagyott, én meg bedobhattam magam, hogy "majd megyek és jól megoldom". Poénnak fogtam fel az ismerkedést, aztán aki vevő volt rám, azzal próbáltam komolyabb irányba terelni, illetve kideríteni, hogy vonzódik-e hozzám. Barátias voltam, nem szexualizáltam a helyzetet, szóval minden csak úgy történt, feszültség nélkül, amolyan "nekem már mindegy, úgysem kaptam forgatókönyvet az életemre, megoldom magam" hozzáállással.
Őszintén nem értem, mikor itt rugóznak a srácok, hogy most akkor mi legyen, úristen, tetszik egy lány, úristen, lekoptatott. Lehet, hogy csak azért vagyok ilyen nyugis, könnyed és ráérős, mert nekem nem áll és nem viszket semmi a lábaim között, hogy betegyem valahova, de sosem fújtam fel a helyzetet.
oké egy poént ellövők :D
szia játszunk wc szerelőset? te leszel az eldugult wc én meg a wc pumpa :DDDD de okéééé
habár srác vagyok de ismertem/ismerek 1-2 homoszexuális/leszbikus embert nem ismerkednek könnyebben mivel azért a homoszexuális emberek sokkal kevesebben vannak mint a heterok... az meg a másik hogy ez is személyiség függő mert nem miden nő érti az érzelmeket sőt a legtöbb ember elég nehezen értelmezi őket mind külsőleg mind belsőleg
az meg + hogy náluk nincs az hogy látnak egy szép lányt aztán már rá is tudnak mozdulni mert valljunk be az emberek többsége eléggé eltaszítja ezeket az embereket
de pl egy direkt leszbi/meleg bárban vannak
akkor itt is érvényesül a fiú-lány szabály!
a dominánsabb csaj kezdeményez mert minden kapcsolatban van egyfajta tanár-diák és férfi-női szerep...!!!
2-es igen sajnos az a pénisz nagyon befolyásolja a dolgokat de nem is a pénisz hanem a tesztoszteron!
amiatt van az a kényszer és egyben félelem a bukás miatt is :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!