Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Célirányosan sehogy. Az összes korábbi kapcsolatomat az élet alakította ki. Soha nem keresgéltem.
Nyitott szemmel járok és ha úgy adódik a helyzet, akkor élek vele. Ennyi az egész. Eddig is működött, ezután is működni fog.
Csatlakozom az előzőekhez. De csak a külsőben :D
172cm vagyok, 90 kiló, és 34 éves, tehát még nem is egy mai darab.
Átlagosan nézek ki, sőt, talán még átlag alatt is, de nem érdekel. És ez a lényeg. :) Egy igazi férfit nem a szépségéért szeretnek az igazi nők.
Idővel felfedeztem azt, hogy nagyon sok múlik a férfi megszólalásán, a hanglejtésén, és a fellépésén. Előző csajomat is így szedtem fel. 10/10-es szőke lány, tőlem 9 évvel fiatalabb. Csak annyi kellett, hogy egy barátom, aki miközben a lánnyal beszélt, ideadta a telefonját, és egy kis útbaigazítást adtam a hölgyeménynek. Egyből azon agyalt, hogy vajon ki lehetek én. Innentől már beindult az izgalom.
Tegnap bementem az edzőterembe, a pultban három cicababa, mindhárom a mobilját nyomkodta. Odamentem a kevésbé csinosabbhoz, megszólaltam, és lefagyott mind a három. Eldobták a mobiljukat, és rám figyeltek azok is, akiknél nem volt ügyfél.
Szóval ha bizonytalan vagy a külsőd miatt, legalább szedd össze magad, és ismertesd meg magad a világgal férfias kiállással.
Egy 185 centi magas, vékony gyerek is lehet egy semmirekellő palotapincsi a nők szemében.
ha úgy mész oda valakihez, hogy fel akarod szedni, de gátlásos vagy, nem megy. Bróbálj barátkozni, nyugtasd magad, úgy gondolj rá, kb mint egy osztálytársra, vagy kollégára.
Egy nagyon pici ital tényleg pici, is segíthet, de persze utána rágó, vagy valami, szagok ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!