Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők fele átlagon felüli, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők fele átlagon felüli, a másik fele pedig átalgon aluli? Te átlagon felüli vagy átlagon aluli vagy?

Figyelt kérdés

2020. máj. 1. 14:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én átlagon aluli vagyok.

A fele-fele aránynak (vagy-vagy) a használata itt egyáltalán nem helytálló. Az említettnél kevesebb az átlagon aluli, több az átlagos, kevesebb az átlagon felüli.

2020. máj. 1. 15:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Relatív.Van akinek átlagon felüli vagyok,de pl.egy amerikai színész szemében lehet átlagon aluli
2020. máj. 1. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:
én csakis átlagon felüli vagyok
2020. máj. 1. 15:16
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

"

"Az átlag azért átlag, mert a többség abba a kategóriába tartozik, könyörgöm. A statisztika nem így működik, hogy 10 nőből 5 citromsárga, 5 meg kék, és akkor kijelentjük, hogy az átlagnő zöld. Ha 10 nőből 7 zöld, 2 kék és 1 pedig sárga, akkor átlagosan zöldek a nők. Ezt jelenti az átlagérték."

No no! Az átlag bizony nem ezt jelenti, a leggyakoribb elem a módusz! :D

Azaz, ha egy csoportban 10en 180, 10en pedig 160 centi magasak, akkor az átlagmagasság igenis 170 centi :DD

2020. máj. 1. 15:19
 15/21 anonim ***** válasza:
A korombeliek átlagához képest felül vagyok, szerencsés genetika, semmi egyéb.
2020. máj. 1. 15:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Külső tekintetében átlag (vagyis mivel az nem lehet ezért inkább akkor szerintem felüli), belső tekintetében meg aluli, de legalább őszinte. :D
2020. máj. 1. 15:46
 17/21 anonim ***** válasza:
#14 Épp ezért nincs értelme az ilyen kérdéseknek. Mert ez nem magasság, ahol egyértelmű a válasz. Az exem olyan szerelmes volt belém hogy verseket írt hozzám. Számára én voltam A Nő. A legtöbb férfi észre sem vett. Én nem tartom magam szépnek, van aki annak tart, van aki csúnyának. Szerintem külsőre én vagyok a tipikus átlag nő, aki valakinek nagyon az esete, valakinek nagyon nem. Az átlagon felüli sok pasinak bejön, ilyen nem vagyok, az átlagon aluli meg szinte senkinek, ilyen sem vagyok.
2020. máj. 1. 15:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha nincs átlag, akkor honnan tudjuk, mihez viszonyitsuk magunkat?
2020. máj. 1. 16:04
 19/21 A kérdező kommentje:
#18: Van átlag. Az átlag a legalsó átlagon felüli nő és a legfelső átlagon aluli nő között van.
2020. máj. 1. 17:17
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
átlagon felüli.sőt, meg az átlagon felüliek felett vagyok. sőőt az átlagon felüliek fölött is a legfelső. én vagyok a legszebb a világon.
2020. máj. 1. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!