Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők fele átlagon felüli, a másik fele pedig átalgon aluli? Te átlagon felüli vagy átlagon aluli vagy?
Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 14:50
11/21 anonim válasza:
Én átlagon aluli vagyok.
A fele-fele aránynak (vagy-vagy) a használata itt egyáltalán nem helytálló. Az említettnél kevesebb az átlagon aluli, több az átlagos, kevesebb az átlagon felüli.
12/21 anonim válasza:
Relatív.Van akinek átlagon felüli vagyok,de pl.egy amerikai színész szemében lehet átlagon aluli
13/21 anonim válasza:
én csakis átlagon felüli vagyok
14/21 anonim válasza:
"
"Az átlag azért átlag, mert a többség abba a kategóriába tartozik, könyörgöm. A statisztika nem így működik, hogy 10 nőből 5 citromsárga, 5 meg kék, és akkor kijelentjük, hogy az átlagnő zöld. Ha 10 nőből 7 zöld, 2 kék és 1 pedig sárga, akkor átlagosan zöldek a nők. Ezt jelenti az átlagérték."
No no! Az átlag bizony nem ezt jelenti, a leggyakoribb elem a módusz! :D
Azaz, ha egy csoportban 10en 180, 10en pedig 160 centi magasak, akkor az átlagmagasság igenis 170 centi :DD
15/21 anonim válasza:
A korombeliek átlagához képest felül vagyok, szerencsés genetika, semmi egyéb.
16/21 anonim válasza:
Külső tekintetében átlag (vagyis mivel az nem lehet ezért inkább akkor szerintem felüli), belső tekintetében meg aluli, de legalább őszinte. :D
17/21 anonim válasza:
#14 Épp ezért nincs értelme az ilyen kérdéseknek. Mert ez nem magasság, ahol egyértelmű a válasz. Az exem olyan szerelmes volt belém hogy verseket írt hozzám. Számára én voltam A Nő. A legtöbb férfi észre sem vett. Én nem tartom magam szépnek, van aki annak tart, van aki csúnyának. Szerintem külsőre én vagyok a tipikus átlag nő, aki valakinek nagyon az esete, valakinek nagyon nem. Az átlagon felüli sok pasinak bejön, ilyen nem vagyok, az átlagon aluli meg szinte senkinek, ilyen sem vagyok.
18/21 anonim válasza:
Ha nincs átlag, akkor honnan tudjuk, mihez viszonyitsuk magunkat?
19/21 A kérdező kommentje:
#18: Van átlag. Az átlag a legalsó átlagon felüli nő és a legfelső átlagon aluli nő között van.
2020. máj. 1. 17:17
20/21 anonim válasza:
átlagon felüli.sőt, meg az átlagon felüliek felett vagyok. sőőt az átlagon felüliek fölött is a legfelső. én vagyok a legszebb a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!