Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bevált csajozószövegek mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevált csajozószövegek mik vannak?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 21:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
A csajok sz4rnak a csajozó szövegedre,az a lényeg,hogyan mondod amit mondasz.Mert ahogy mondod,az alapján mérik be,hogy ki vagy.
2020. ápr. 30. 10:19
 32/41 anonim ***** válasza:
47%

"Nem lehetne hogy a 3-400 nő ELŐTT tanul meg normálisan beszélni?"

Ezt tőlük kérdezd, ne tőlem.

"Te pl szószátyár idegesítő stílusú ember vagy, ez írásban is lejön. Ezt miért a nőknek kell kinevelni belőled? Gyakorolj tükör előtt."

Semmi feleslegeset nem mondtam, normálisan hozzászóltam a témához. Az ok, amit nem ismersz be, hogy a PUA miatt ellenszenved miatt degradálod a személyemet.

"Ezen kívül akkor a pua hímringyó képző?"

Mint említettem, ma a PUA a pénzlehúzásról szól. Az eredeti eszmék azonban a személyiség fejlesztéséről szólnak - csak nem a mainstream hanem underground módon.

"Mik ezek az elbaszarintott célok hogy felszedni nőket?"

Valójában a nők felszedése csak következmény, nem tipikus cél. Az imént legegyszerűsítettem a dolgot, mert nem akartam feleslegen a Pick Up filozófiába belemenni.

"Kurvuljatok de akkor nevezzétek nevén a dolgot, hímribik vagytok durván, ill azzá akartok válni, tehát a lelketek rohad. Ezért kell ennyit görcsölnötök míg valaki szóba áll veletek, mert a belsőtök egyből kuka, külsővel és szöveggel kell valamit összehoznotok nyomorultak."

Hímringyónak a meleg prostikat nevezzük.

Egyébként tévedsz: a Pick Up lényege nem külsőcentrikus, hanem éppen abban van, hogy az ember belülről változzon meg. A szövegek - a kezdőknek mankók, hogy legyen mit mondani. Nem azok az elsődleges eszközök.

2020. ápr. 30. 10:32
 33/41 A kérdező kommentje:

"Oké, és mit ér vele hosszútávon?"

Ilyen erővel akkor egy kellemes balatoni emlék is semmit nem ér, vagy egy olyan emlék, hogy megvoltak a legszebb lányok a sulitokban.

"Hiába szed fel valaki buta libákat a pénzével/külsejével, ha ezek a "kapcsolatok" kb. pár hónap alatt a kukában végződnek."

Az értelmes csajok is ezekre hajtanak, és boldogabb az élet általában ha bejösz a nőknek, mintha

senkinek.

"60 évesen, rákosan, pelenkázva, totál kiszolgáltatottan fogsz feküdni. Mindenkire ez vár végső soron."

Látod ezért ne igyál annyit a Deákon, látod miket írsz tőle?

"Mire fogsz végül visszatekinteni: hogy olyan hivatásod volt, amivel az embereket, társadalmat szolgáltad, életeket mentettél, alkottál valami maradandót vagy annyi a "siker", hogy gagyi, megvett, kitanult szövegekkel pár mínuszos IQ-s libát sikerült megfektetni."

Úgy jobbkedvűen megy a munka is, ha a csajozás sínen van, mintha ezer éve nem voltál nővel.

2020. ápr. 30. 13:29
 34/41 A kérdező kommentje:

"A csajok sz4rnak a csajozó szövegedre,az a lényeg,hogyan mondod amit mondasz.Mert ahogy mondod,az alapján mérik be,hogy ki vagy."

Ez sem így van. Ha nem tetszel nekik külsőre, akkor mondhatod akár kézenállva is, akkor sem fogsz bejönni. Ha meg egy szép, helyes, fiatal fiú vagy, akkor mondhatod félénken, akkor is több az esélyed.

"Egy PUA-nak rengeteg, több ezer, több tízezer nő fordul meg az életében"

Mert mindenki elutasítja a gáz külseje/stílusa miatt, így egyre elég egy perc.

"ezért van az, hogy egy idő után már szinte bárkit fel tud szedni, mert "kitanulja a szakmát."

De ezen mit kell kitanulni, odamész egy szöveggel, és ha bejösz külsőre akkor jó vagy, ha nem jösz be külsőre akkor meg lekoptatnak. A csajozási videókat készítő emberek is szinte mindig magas, jóképű, fiatal emberek, jó anyagi háttérrel, nem tapasztalt 60 évesek.

"Nőktől jöhet visszajelzés, hogy milyen csúcs a pasas"

Akkor a nőktől miért az a visszajelzés ha pua kerül szóba, hogy kinevetik a gáz szövegüket?

"Elárulom, hogy több "normális pasi" is PUA lesz, mivel addig nem ér el semmit a nőknél."

Láttuk a pua referenciavideókban, fura mód akik nem jönnek be a nőknek szinte mindig előnytelen külsejű férfiak, és aki tanítja őket szinte mindig valami szépfiú, nem pl. egy tapasztalt 60 éves.

2020. ápr. 30. 14:53
 35/41 A kérdező kommentje:
Egy olyan dolog köré próbálnak egy áltudományt kitalálni, ahol szinte csak a külső és a pénz játszik.
2020. ápr. 30. 14:55
 36/41 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező!

Eszem ágában sincs rávenni téged arra, hogy PUA legyél, vagy hogy foglalkozz azzal, szóval feleslegesen írtál kritikát. Amit írtam, azt jóból írtam, hogy segítsek, meg azért, mert el akartam oszlatni pát tévhitet.

Arra is egyértelműen utaltam, hogy nekem semmi közöm nincs a Pick Up pénzlehúzó ágához, szóval nekem mindegy, hogy a PUA konferencián mit hallottál Jimmitől meg Mextől.

Tehát nem fogom azzal tölteni az időmet, hogy cáfolgatom az állításaidat. Akkor keress olyan módszert, ami beválik neked a csajozásban.

Szevasz.

2020. ápr. 30. 15:27
 37/41 anonim ***** válasza:
47%
(vagy mit láttál a PUA konferencián... Nekem aztán mindegy)
2020. ápr. 30. 15:31
 38/41 anonim ***** válasza:

És mondd, te 64%-os nagy pua-mester, egy magadfajta szakértő mit kezdene egy aszexuális vagy demiszexuális nővel pl.?

A hímringyó pedig nem a meleg, hanem általában véve férfi prostituáltakat jelenti. Más kérdés, hogy rájuk is túlnyomórészt (jellemzően többnyire hetero kapcsolatban vagy házasságban élő, sokszor egyenesen köztiszteletben álló) férfiak részéről van igény, szóval gyönyörű az, ahogyan a kuncsaftjaik miatt nyilatkozol ilyen lekezelően róluk.

2020. ápr. 30. 18:40
 39/41 anonim ***** válasza:
47%

És mondd, te 64%-os nagy pua-mester, egy magadfajta szakértő mit kezdene egy aszexuális vagy demiszexuális nővel pl.?"

Nem vagyok PUA mester. Más férfiak jelenleg ezerszer jobbak nálam a csajozásban. Csak egy átlagos pasi vagyok.

Kérdéseidre válaszolva:

Az aszexualitás lány nem hozzám való. Nem kezdenék vele semmit, hiszen nem illünk egymáshoz.

A demiszexuálisok meg... Véleményem szerint minden nő az valamilyen szinten, aki nem prosti. Nagyon jól tudom, hogy csak azokkal a nőkkel lesz komolyabb valami, aki érez irántam valamit.

"A hímringyó pedig nem a meleg, hanem általában véve férfi prostituáltakat jelenti."

Viszont maga a férfiprostituált kifejezés azokra használatos, akik melegek, és úgy űzik a prostitúciót.

"Más kérdés, hogy rájuk is túlnyomórészt (jellemzően többnyire hetero kapcsolatban vagy házasságban élő, sokszor egyenesen köztiszteletben álló) férfiak részéről van igény, szóval gyönyörű az, ahogyan a kuncsaftjaik miatt nyilatkozol ilyen lekezelően róluk."

Nem nyilatkozom róluk lekezelően. Engem nem érdekel ha valaki prosti, sem az, ha meleg. Azokat a heteroszexualitas férfiakat viszont, akik pénzt fogadnak el nőktől a szexért Gigolo-nak nevezik. Ha pedig a nő el is tartja (jellemzően idősebb nő) akkor a selyemfiú kifejezés illik rá.

2020. ápr. 30. 19:48
 40/41 anonim ***** válasza:

"A csajok sz4rnak a csajozó szövegedre,az a lényeg,hogyan mondod amit mondasz.Mert ahogy mondod,az alapján mérik be,hogy ki vagy."

Ez sem így van. Ha nem tetszel nekik külsőre, akkor mondhatod akár kézenállva is, akkor sem fogsz bejönni. Ha meg egy szép, helyes, fiatal fiú vagy, akkor mondhatod félénken, akkor is több az esélyed."

Ok,de nem is írtam,hogy nem számít a külső.Alap.

2020. máj. 1. 07:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!