Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok lányok tetszene, ha egy férfi így fejezné ki a tetszését? F/44
Figyelt kérdés
Az utcán vegigmérne mikor elhaladtok mellette, elismerően cuppogna, a száját nyaldosná, miközben ezt mondja:
- Nyamm, édes habcsók csajszika! De beleharapnék a piskóta alfeledbe! Hozzam a tejszínhabot?
Ettől édesnek éreznétek magatokat?
2020. ápr. 26. 17:34
21/32 anonim válasza:
Remélem az ilyenekkel egyszer kicsit elbeszélget majd a kiszemelt nő "egybenyakú" faszija is, hogy menyire értékelte ezt a kis tetszésnyilvánítást. :))
22/32 anonim válasza:
nőstények szeressék esztet. lóvak
23/32 anonim válasza:
Gusztustalan egy féreg lehetsz.
24/32 anonim válasza:
Hááát én nem vagyok valami nagy csajozógép, de iszonyat szánalmasnak és primitívnek tartom amit írtál...
25/32 anonim válasza:
Le is hánynám ettől a dumától.
8 általánosos vagy annyi sem pasik csajoznak így :D
26/32 anonim válasza:
Egy degenerált selejt vagy, kérdező.
28/32 anonim válasza:
Na pont ezért hallgatók zenét, ha utcán vagyok, nehogy valaki ilyen dumával felkavarja a gyomrom 🤮
29/32 anonim válasza:
Múltkor már 45 voltál, most megint 44/F? Lehetséges, hogy valójában 12/F vagy.
30/32 anonim válasza:
Rosszabb napjaimon kapna egy pofont aki így mer molesztálni a gondolataival a nyílt utcán.
Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!