Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok lányok tetszene, ha egy férfi így fejezné ki a tetszését? F/44
Figyelt kérdés
Az utcán vegigmérne mikor elhaladtok mellette, elismerően cuppogna, a száját nyaldosná, miközben ezt mondja:
- Nyamm, édes habcsók csajszika! De beleharapnék a piskóta alfeledbe! Hozzam a tejszínhabot?
Ettől édesnek éreznétek magatokat?
2020. ápr. 26. 17:34
1/32 anonim válasza:
Látom te is nehezen bírod az otthon maradást. :(
2/32 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy az efféle ismerkedési módod díjazza a nők döntő többsége. Tégy egy próbát!
3/32 anonim válasza:
Mivel ha egyedül megyek valahova mindig be van dugva a fülhallgatóm, valószínűleg észre se venném.
4/32 anonim válasza:
Bele sem merek gondolni, hogy mit érthetsz tejszínhab alatt.
5/32 anonim válasza:
És ha elüt egy autó vagy egy biciklis, miközben te éppen valamelyik koreai nyikhaj vernyogását hallgatod az UTCÁN? Ezek a mai fiatalok... Régen minden jobb volt... Bezzeg az ÉN időmben...
6/32 anonim válasza:
Ne röhögtess, nálam AC/DC, Green Day, Skillet szól, a hideg ráz a k-poptól.
Figyelni kell, tudod, körülnézni és társai. ;)
7/32 anonim válasza:
Ez az egyik leggázabb szöveg, amit valaha hallottam! Azt gondolnám, hatalmas lúzer, aki ilyet mond.
8/32 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön akkor másnak is. Teljesen levennèl a lábamról ezzel. Te egy szexisten lehetsz az àgyban is. Wow
10/32 anonim válasza:
Igen, persze. Holnap kérlek szólíts meg így és akkor rögtön tudni fogom h te vagy az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!