Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Ti mit gondoltok az olyan férfiről aki mindig az autójával nyáladzik mint egy kisgyerek?
Hogy... pasi.
Amúgy nem példa nélküli, hogy a férfi jól keres, több diplomája van és a kocsi a "kicsikéje".
Én már fel sem veszem amikor egy férfi társasággal vagyok és egyszerre sóhajtanak fel egy gyönyörű járgány láttán. Valaki jobban autós, valaki kevésbé.
Jó és hasznos, ha valakinek van jogosítványa és autója, viszont az autók túlzott szeretete nem normális. Baromira idegesítő, mikor egy pasi az interneten állandóan a kocsikat nézegeti meg akárhova megyünk mindenhol ah azt nézd milyen jó kocsi...
Nekem unokaöcsém ilyen és halálra idegesít vele. Már az apja is mondja, hogy ne mindig a kocsikat nézze meg mutogassa az interneten, hanem már valami jó csajt is mutogathatna. Ráadásul van autója már a negyedik mióta meg van a jogsija tehát én sem értem, hogy márvan saját kocsija és miért nézegeti állandóan azt, miért nem azon van, hogy keressen magának egy normális párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!